Katalin nem kényezteti el a gyerekeit: nagyon szigorú szülő

Forrás: AFP/Justin Tallis -
szigorú szülő Katalin hercegné György herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A királyi sarjak élete nem egyszerű, bizony tudniuk kell viselkedni, akármilyen kicsik is még. György és Sarolta szigorú szabályok szerint él, édesanyja nem tűri a hisztijüket.

Semmi esetre sem akarják elkényeztetni gyermekeiket, ezért Katalin és Vilmos szigorú szabályokat állítottak fel, amik elsősorban György hercegre vonatkoznak. A 3 éves fiúcska ugyanis hajlamosabb már a hisztikre, mint húga.

Forrás: AFP/Justin Tallis

Úgy tűnik azonban, hogy Katalin kézben tartja az ifjú trónörökös kirohanásait, következetesen tartatja be a szabályokat, hogy a kis György ne kanászodjon el. Amikor nagyon rosszul viselkedik, akkor bizony sarokba kell állnia, ahol egy speciális, nyugtató játékkal játszhat csak, amíg nem rázódik vissza a normális kerékvágásba. Ha nehezen nyugszik meg, akkor a kedvenc dala kerül elő, ami segít elterelni a figyelmét.

Forrás: AFP/Richard Pohle

A nyilvános hisztiket azonban még szigorúbban intézik el. Egy figyelmeztetést kap György herceg, ha folytatja, akkor irány haza, mindegy, hogy éppen milyen rendezvényen vannak. Egy bennfentes szerint a kis herceg gyakran utasítja vissza az ételt is, lesöpri az asztalról, és nem hajlandó megenni. Ha így cselekszik, akkor segítenie kell a feltakarításban, és bizony vacsora nélkül kerül ágyba – írja a Radar Online.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.