Atyaég! Kiszel Tünde és Donatella megint nagyot villantott

strand Kiszel Tünde cici bikini Donatella
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy látszik, Donatella máris az anyukája nyomdokaiba lépett, sőt, lassan túlszárnyalja Tündét a pózolásban. Bikinis képet osztottak meg rajongóikkal az anyuka közösségi oldalán, és jól láthatóan büszkék keredked idomaikra. 

Tünde életének minden pillanatát szívesen osztja meg követőivel és rajongóival. Így tett most is: kedvenc szállodájukból posztolt bikinis képeket. Az egyiken Donatella is szerepel, dupla dekoltázst villantanak.

⛱⛵️ ❤️

www.kiszeltunde.hu ❤️ (@kiszeltunde) által közzétett fénykép,


Nyilvánvaló, hogy Tünde szereti a szűk, testhez simuló ruhákat, és inkább választ egy számmal kisebbet, mint nagyobbat. Ebből a bikiniből is szinte kiesnek a mellei. Úgy látszik, hogy öltözködési stílusban Donatella az anyukájára ütött, és ő is szívesen hívja fel a figyelmet testi adottságaira.

Szeretek fürödni a Kőrösben ⛵️❤️

www.kiszeltunde.hu ❤️ (@kiszeltunde) által közzétett fénykép,



Vérzik a szívünk! Drámai meccsen kaptak ki a magyar vízipólós fiúkhttp://www.life.hu/news/20160816-a-magyar-ferfi-vizilabda-valogatott-elveszitette-a-meccset-montenegro-ellen-rioban.htmlDöbbenetes fotósorozat: Fehérneműben álltak modellt a csonka testű modellekhttp://www.life.hu/trend/20160816-kez-nelkuli-es-tulsulyos-nokkel-keszitett-fotosorozatot-egy-egy-muvesz.htmlRégi kedvencek térnek vissza a Sztárban sztár zsűrijében http://www.life.hu/sztarok/20160816-sztarban-sztar-hajos-andras-ismet-beul-a-zsuribe-ujra-eredeti-formajaban-lathatjak-a-nezok.htmlMegdöbbentő! Meg akarták ölni II. Erzsébet királynőthttp://www.life.hu/news/20160816-megdobbento-meg-akartak-olni-ii-erzsebet-kiralynot-kessel-kisereltek-az-eletere-torni.htmlKomoly baleset érte Bódi Sylvit: összevarrták a sebéthttp://www.life.hu/drlife/20160816-bodi-sylvit-komoly-baleset-erte-folyt-a-vere-ossze-kellett-varnni.htmlMeglepő csúcsgázsik: A gagyi vígjátékok királya keres a legjobban Hollywoodbanhttp://www.life.hu/sztarok/20160816-ennyit-keresnek-a-legjobban-fizetett-hollywoodi-szineszek-brad-pitt-melissa-mccarthy-robert-downey.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.