Titokban szült a bájos magyar énekesnő, Komonyi Zsuzsi

Forrás: Facebook/Komonyi Zsuzsi -
Születés Dáridó Komonyi Zsuzsi gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A magyar közönség a Dáridóban ismerte meg igazán az énekesnőt, de korábban első udvarhölgy lett a Miss World Hungary 1999-es versenyén. Ezután az énekesnői karrierjére koncentrált, de most már az anyaságé a főszerep.

Komonyi Zsuzsiról régóta nem hallhattunk, korábban azonban állandó vendége volt a Dáridónak, ami a legnagyobb népszerűséget hozta neki. Később műsorvezetőként dolgozott, 34 évesen pedig valóra vált a legnagyobb álma: anya lett.

Forrás: Facebook/Komonyi Zsuzsi

"Gyönyörű volt a terhességem, noha aggódósan indult.

Veszélyeztetett terhesként pihenésre voltam kényszerítve, és egyszer kórházba is kerültem egy fertőzés miatt.

De aztán megerősödtünk, és a várandósság minden pillanata maga volt a csoda, ilyet kívánok minden nőnek! Még jógázni is járhattam. A szülésre is örömmel emlékszem vissza, természetes úton, három óra alatt bújt ki a kisfiam, Kolos" - mesélte az énekesnő a Borsnak. Hozzátette, neki az első hetekben bizony szüksége volt segítségre. "Le a kalappal minden nő előtt, aki segítség nélkül csinálja végig az első heteket! Én szerencsés vagyok, édesanyám hozzánk költözött egy kis időre. Nem tudom, mit csináltam volna nélküle és az anyósom nélkül. Most már eltelt három hét a születése óta,

nagyjából belerázódtam a hétköznapokba, de még ismerkedünk Kolossal.

Régóta vágytam már babára, úgy érzem, a világ legboldogabb embere vagyok" - mondta az énekesnő.

Nyílt levél egy feleséghez, aki cserben hagyta férjét annak impotenciája miatthttp://www.life.hu/csalad/20160815-level-a-felesegemhez-aki-cserben-hagyott-az-impotenciammal.htmlA mai napig nincs nagyobb szégyen egy férfi számára, mint amikor szexuális aktus során csütörtököt mond a fegyver. Amikor egyáltalán vagy csak alig jön létre a behatoláshoz szükséges merevedés, vagy ha létrejön, akkor az nem marad tartós. Aki erekciós zavarral küzd, annak önértékelése, önbecsülése mindig alacsonyabb erekcióra képes férfitársainál. CsaládOrigo Pécsi Ildikó állítólag romos házba költöztetné Pártos Csilláthttp://www.life.hu/csalad/20160816-pecsi-ildiko-allitolag-egy-romos-hazba-koltoztetne-partos-csillat-amire-haszonelvezeti-joga-van.htmlA hosszú harc, ami Pártos Csilla és Pécsi Ildikó között folyik, még egy darabig nem fog véget érni. Azt tudjuk, hogy Pártos Csillának az első fokon meghozott ítélet szerint ki kellene költöznie a színésznő tulajdonában lévő ingatlanból. Elvileg van is hová mennie, de kiderült, hogy az a lakás nincs megfelelő állapotban! Család--Szívtipró lesz Katalin hercegnő fia! Így fog kinézni felnőttkorábanhttp://www.life.hu/csalad/20160816-gyorgy-herceg-katalin-hercegne-es-vilmos-herceg-kisfia-ilyen-felnott-lesz.htmlNem kérdés, igazi nőcsábász lesz Vilmos és Katalin kisfia. Család--Ez a trükkje - Így akarja visszahódítani Hajdú Péter a feleségéthttp://www.life.hu/csalad/20160816-csaladi-fotok-posztolasaval-akarja-visszahoditani-feleseget-hajdu-peter.htmlÚjabb informátor tálalt ki a Borsnak a Hajdú–Sarka házassági válsággal kapcsolatban: Péter szinte ostromolja feleségét, kétségbeesetten próbálja visszahódítani. CsaládOrigoNagy munkával végzett - Régen hallottunk Natalie Portman felőlhttp://www.life.hu/csalad/20160815-natalie-portman-szineszno-visszatert-gyermekerol-es-filmjerol-is-meselt.htmlRégen nem hallottunk a színésznőről, aki nemrég egy interjúban mesélt új szakmájáról és az anyaságról.Család--Hoppá! Kikosarazták Matt Damon gyerekeit egy puccos magániskolából http://www.life.hu/csalad/20160815-matt-damon-gyerekei-nem-jarhatnak-elit-iskolaba-mert-nem-vettek-fel-oket.htmlÚjabb nagy hollywoodi botrány van készülőben: állítólag a színész három lánya, a 10 éves Isabella, a 7 éves Gia és az 5 éves Stella bár nagyon szeretne, de nem járhat egy brooklyni elit iskolába. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.