Pécsi Ildikó állítólag romos házba költöztetné Pártos Csillát

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Pécsi Ildikó Pártos Csilla lakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hosszú harc, ami Pártos Csilla és Pécsi Ildikó között folyik, még egy darabig nem fog véget érni. Azt tudjuk, hogy Pártos Csillának az első fokon meghozott ítélet szerint ki kellene költöznie a színésznő tulajdonában lévő ingatlanból. Elvileg van is hová mennie, de kiderült, hogy az a lakás nincs megfelelő állapotban!

Az ingatlankiürítési perben első fokon megszületett az ítélet: Pártos Csillának és fiának ki kell költöznie a Pécsi Ildikó tulajdonában lévő családi házból augusztus 18-ig. Azonban ezzel még nincs vége, ugyanis fellebbezni fognak az ítélet ellen, csakhogy a bírósági ítélkezés szünetel, erre leghamarabb augusztus 23-án lesz lehetőségük.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

A többi között azzal indokolta a bíróság a kiköltöztetés melletti döntését, hogy Pártos Csilla szívességi lakáshasználóként került oda, ezt a használatot tőle megvonták, valamint a nevén van egy ingatlan, tehát lenne hová mennie. A Blikk állítása szerint azonban azt nem vizsgálták, milyen állapotban van az ingatlan. A lap szerint a szóban forgó ház éppen Pécsi Ildikó lakásának szomszédságában van, ráadásul hiába van Pártos Csilla nevén – aki nem akar kiköltözni –, haszonélvezeti joga van rá a művésznőnek. "Erre az ingatlanra gondolt a bírónő, amikor ítéletet hirdetett. Ezt valamikor maga Pécsi Ildikó íratta Csilla nevére, de rakatott rá haszonélvezeti jogot.

Az ingatlan ramaty állapotban van, 20 éve lakatlan, régi hosszú vályogház, az eleje be lett pucolva.

A haszonélvezet pedig azt jelenti, hogy bármikor be kell engednie oda a haszonélvezőt, azaz Pécsi Ildikót. Nem is értem, hogy az ügyfelem miért költözne át egy olyan házba, ahol a volt anyósa lenne a szomszédja, akivel perben áll, és aki pontosan azért harcol, hogy kitegye a másik lakásából. Ebbe Ildikó bármikor bemehet, nem lehet onnan kitiltani. A saját nevén lévő lakásából kitenné, hogy költözzön melléje? Csilla sohasem látta az ingatlant, fogalma sincs, hogy ez lakható vagy sem” – mondta Pártos Csilla jogi képviselője, dr. Gerencsér András. A lap kereste Pécsi Ildikót is, de nem sikerült elérniük.

Nyílt levél egy feleséghez, aki cserben hagyta férjét annak impotenciája miatthttp://www.life.hu/csalad/20160815-level-a-felesegemhez-aki-cserben-hagyott-az-impotenciammal.htmlA mai napig nincs nagyobb szégyen egy férfi számára, mint amikor szexuális aktus során csütörtököt mond a fegyver. Amikor egyáltalán vagy csak alig jön létre a behatoláshoz szükséges merevedés, vagy ha létrejön, akkor az nem marad tartós. Aki erekciós zavarral küzd, annak önértékelése, önbecsülése mindig alacsonyabb erekcióra képes férfitársainál. CsaládOrigoEz a trükkje - Így akarja visszahódítani Hajdú Péter a feleségéthttp://www.life.hu/csalad/20160816-csaladi-fotok-posztolasaval-akarja-visszahoditani-feleseget-hajdu-peter.htmlÚjabb informátor tálalt ki a Borsnak a Hajdú-Sarka házassági válsággal kapcsolatban: Péter szinte ostromolja feleségét, kétségbeesetten próbálja visszahódítani. CsaládOrigoNagy munkával végzett - Régen hallottunk Natalie Portman felőlhttp://www.life.hu/csalad/20160815-natalie-portman-szineszno-visszatert-gyermekerol-es-filmjerol-is-meselt.htmlRégen nem hallottunk a színésznőről, aki nemrég egy interjúban mesélt új szakmájáról és az anyaságról.Család--Hoppá! Kikosarazták Matt Damon gyerekeit egy puccos magániskolából http://www.life.hu/csalad/20160815-matt-damon-gyerekei-nem-jarhatnak-elit-iskolaba-mert-nem-vettek-fel-oket.htmlÚjabb nagy hollywoodi botrány van készülőben: állítólag a színész három lánya, a 10 éves Isabella, a 7 éves Gia és az 5 éves Stella bár nagyon szeretne, de nem járhat egy brooklyni elit iskolába. CsaládOrigoSzupercuki Rubint Réka kisfia, Zalánhttp://www.life.hu/csalad/20160815-rubint-reka-kisfia-zalan-nem-csak-az-edesanyjat-hanem-minket-is-levett-a-labunkrol.htmlA fitneszlady közösségi oldalán mutatta meg, milyen büszke fiára, Schobert Zalánra, aki igazi úriemberként viselkedett, és egy kirándulás alkalmával egy csokor virággal lepte meg édesanyját.CsaládOrigoEgykori tanítványától születik gyereke a Jóban Rosszban sztárjánakhttp://www.life.hu/csalad/20160815-a-joban-rosszban-sztarjanak-nagy-balazsnak-egykori-tanitvanyatol-szuletik-gyermeke.htmlNagy Balázs, a Jóban Rosszban Misije valószínűleg nem sejtette, hogy a győri balettiskola tanáraként találja meg majd az igaz szerelmet, aki nemsokára gyermekkel is megajándékozza. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.