Csipkemelltartó, push-up alsó és fürdőszoknya férfiaknak

szoknya alsónadrág csipke fürdőruha push up
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amikor azt hiszed, már mindent láttál, akkor belefutsz egy férfiaknak kitalált csipkés melltartóba vagy egy szoknyaként kialakított fürdőruhába, amit szintén nekik találtak ki. De miért van erre szükség?

Azon annyira nem is lepődtünk meg, hogy Japánban diáklányos pizsamába bújnak a férfiak, és hogy a szigetországban veszik a férfiak a selyembugyikat, mint a cukrot. De nem gondoltuk, hogy az európai férfiközönséget is megcélozzák manapság hasonló bájos, bár kevésbé férfias termékekkel.

Forrás: Dreamstime

Itt van például a Homme Mystere nevű márka. A tervezők, Brent és Lara Kraus úgy gondolták, hogy férfiak is szívesen viselnének csábító csipkés bugyit és melltartót. Szerintük a férfi fehérneműk nem elég izgalmasak, ráadásul a pasiknak is szükségük van olyan nagy választékra, mint a nőknek. A tervezők úgy gondolják, hiánypótlók ezek a könnyű, kényelmes és stílusos fehérneműk. "Szexi luxusfehérneműket gyártunk férfiaknak" – nyilatkozta a páros, akik több mint 30 országban forgalmazzák nagy sikerrel a fehérneműiket, amit egyszerűen nem tudunk elhinni.

Forrás: hommemystere.com

A férfi fehérnemű- és fürdőruhamárka, a Modus Vivendi webshopja már akkor is gyanús, amikor még el sem érünk a férfiaknak szóló fürdőszoknyához. Az alig takaró minibugyik és az abban turkáló férfimodellek nem valami bizalomgerjesztők. Aztán elérkezünk a szoknyákig, ahol végképp leesik az állunk. Elképesztő látványt nyújt, ahogy a felpumpált férfiakon feszül az a neonszínű, aprócska szoknya. Te el tudnád képzelni a pasidon?

Fotó: Nikos Papadopoulos

Még egy érdekesség, amit viszont már több márka is gyárt: a péniszkiemelő, popsimegemelő alsónadrág, amit csajozáshoz, első randikra ajánlanak. Mi inkább azt mondanánk, hogy ne csábítgassátok a lányokat azzal, ami nincs. Nem a pénisz push-up miatt fognak megszeretni. Pont.

Anorexiás modellek, groteszk ajakkontúr és elnőiesedő férfiak – Mit jelentett a szépség a 90-es években?http://www.life.hu/trend/20160816-a-90es-evek-stilustortenelme-larion-oscartol.htmlA 60-as, a 70-es és a 80-as évek stílustörténelmét már mind áttanulmányoztuk, így ideje a 90-es évekbe is visszarepülni. Nézzük, mi határozta meg abban az időben a divatot! TrendOrigoÖrökifjú vagy cikivé vált nagyi, aki fél megöregedni? 58 éves lett Madonna!http://www.life.hu/trend/20160815-orokifju-vagy-cikive-valt-nagyi-aki-fel-megoregedni-58-eves-lett-madonna.htmlHabár van két saját és két örökbe fogadott gyermeke, a valódi nagymamaságtól még messze áll, pedig kora alapján már simán unokázhatna. Ehelyett ő azonban a pucér fenekét mutogatja, neccharisnyában partizik, mellbimbóját pedig csak egy aprócska tapasszal rejti el a világ elől. A nagy kérdés adja magát: Madonna egy örökifjú lázadó, vagy nagyikorba lépett egykori popsztár, aki nem tud megbirkózni az öregedéssel? TrendOrigo5 film, amit divatmániásoknak kötelező megnéznihttp://www.life.hu/trend/20160808-filmek-amik-divatmaniasoknak-kotelezoek.htmlLegtöbbünknek a Szex és New York volt az első meghatározó sorozat és filmélmény, amiből márkákat tanultunk meg, és öltözködési tippeket loptunk. Most az alapélményen túllépve mutatunk be 5 filmet, ami divatmániásoknak kötelező. Trend--Dögösek vagy ijesztőek? Magyar celebek smink nélkül - 2. részhttp://www.life.hu/trend/20160805-dogosek-vagy-ijesztoek-magyar-celebek-smink-nelkul-2-resz.htmlSokaknak elképesztően jól áll a természetesség, míg mást, akit már megszoktunk talpig sminkben, szinte alig ismerünk meg a kozmetikumok nélkül. Nézzük, a magyar celebek közül ki melyik csoportba tartozik! TrendOrigo„A szoros ruhákban néha még lélegezni sem tudtam” – Egy hétig én voltam Kim Kardashianhttp://www.life.hu/trend/20160805-egy-hetig-en-voltam-kim-kardashian-ugy-oltozkodtem-mint-a-celebno.htmlSally Holmes, az Elle.com újságírója úgy döntött, azzal ünnepli meg Kim Kardishian önéletrajzi könyvének megjelenését, hogy egy egész héten át megpróbál úgy élni, mint maga Kardashian. Egy négyrészes sorozatban igyekszik bemutatni, hogyan sikerült utánoznia a celeb öltözködési stílusát, szépségápolási trükkjeit, testformálási módszereit és az életstílusát. Az első részben az öltözködése van soron. Trend--Extrém orrkarikák és mellbimbópiercingek – Sztárok, akik imádják a testékszerekethttp://www.life.hu/trend/20160808-mellbimbopiercingek-es-extrem-orrkarikak-sztarok-akik-imadjak-a-testekszereket.htmlA hollywoodi sztárok jóformán egyfolytában feltűnést keltenek ruháikkal, frizuráikkal, félresikerült, vagy éppen tökéletesre sikerült sminkjükkel. Most azokat a celebeket szedtük össze, akik ezen túl piercingjükkel is meglepték már a világot. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.