Állítják: 3 éve nem látta és nem hívta fel lányát Tom Cruise

Forrás: AFP/2015 Getty Images/Theo Wargo -
Suri Cruise Katie Holmes Tom Cruise
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Döbbenetes dolog derült ki Tom Cruise-ról. Ha mindez igaz, a fél világ hatalmasat csalódik a színészben. 

Tom Cruise-t utoljára 3 éve, Floridában, egy strandon fotózták le lányával, azóta nem készült róluk közös kép. Ez nem véletlen: bennfenntesek szerint a színész 3 éve nem látta a már tízéves lányát, és még csak telefonon sem beszéltek egymással.

Forrás: AFP/2015 Getty Images/Theo Wargo

Ezt pedig nem egyvalaki mondja: a US Weekly több informátortól tudja, hogy gyakorlatilag megszűnt a kapcsolat a Mission: Impossible sztárja és kislánya között. A színész sajtósa még nem reagált a vádakra.

A kis Surit gyakran fotózzák édesanyja, Katie Holmes társaságában, de ez természetes is, hiszen ő viseli gondját a gyereknek.

Suri Cruise apja természetét örökölte! Könyörtelenül kirúgta zenetanárát

Nagyon úgy tűnik, hogy az imádnivaló Suri Cruise az édesapja szigorú szemléletét örökölte. A kislány ugyanis úgy döntött, hogy megválik a zenetanárától, mivel az nem felelt meg a vele szemben támasztott magas elvárásoknak.

Katalin és Vilmos szomszédja lesz Eugénia hercegnőhttp://www.life.hu/csalad/20160817-katalin-es-vilmos-szomszedja-lesz-eugenia-hercegno-vilmos-unokatestvere.htmlHamarosan még többet találkozik majd Eugénia hercegnő unokatestvérével és Katalinnal. Család--Nagy munkával végzett - Régen hallottunk Natalie Portman felőlhttp://www.life.hu/csalad/20160815-natalie-portman-szineszno-visszatert-gyermekerol-es-filmjerol-is-meselt.htmlRégen nem hallottunk a színésznőről, aki nemrég egy interjúban mesélt új szakmájáról és az anyaságról.Család--Öt bizarr tény, amit senki nem mondott el neked a terhességrőlhttp://www.life.hu/csalad/20160816-ot-teny-a-terhessegrol-amit-senki-nem-mondott-el-neked.htmlA várandósság a legszebb és legboldogabb időszak egy nő életében – már, ha az illető a szerencsésebbek közé tartozik. A terhességnek bizony vannak árnyoldalai is, amikről valamiért senki nem mesél a jövendőbeli kismamáknak. CsaládOrigoNépszerű filmek, amik nagyon rossz hatással lehetnek a tinikrehttp://www.life.hu/csalad/20160817-nepszeru-filmek-amelyek-nagyon-rossz-hatassal-vannak-a-tinikre.htmlMi felnőttek – jobb esetben – nagyjából helyükön tudjuk kezelni a hollywoodi szuperprodukciókat. Tudjuk például, hogy a szerelem a hétköznapokban nem mindig olyan izgalmas, nem mindig olyan szenvedélyes, mint a mozivásznon, és, hogy nem feltétlenül tart mindörökké. A szirupos filmekben ezzel szemben szinte kötelező a happy end; bármilyen veszély is fenyegeti őket, a szimpatikus főszereplők mindig mindent megúsznak, és úgy általában mindenki boldogan él, amíg meg nem hal. Nos, mi tudjuk, hogy a valóság ennél azért sokkal árnyaltabb. De vajon egy naiv tizenéves is feléri ésszel? Család--Istenes Bencéék óriási bejelentésre készülnekhttp://www.life.hu/csalad/20160817-istenes-bence-es-csobot-adel-nagy-bejelentesre-keszul-valtozas-lesz-az-eletukben.htmlNemrég született meg Istenes Bence és Csobot Adél gyermeke. Természetes, hogy ilyenkor elgondolkozik az ember, mi a legjobb a csemetének. Adél és Bence döntésre jutottak, hamarosan el is árulják terveiket a Life.hu olvasóinak. Család--Exkluzív tartalom! Itt az első fotó Anne Hathaway első gyermekéről http://www.life.hu/csalad/20160817-anne-hathaway-kisbabaja-a-szineszno-vegre-megmutatta-a-gyermeket-foto.htmlVégre megérkezett az első kép a gyönyörű színésznő kisbabájáról, Jonathanről. A sztárt és gyermekét Manhattan utcáin kapták lencsevégre. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.