Hoppá! Ilyen alaposan még sosem nézhettük meg Rihanna hátsóját

terpesztés popsi twerk koncert Rihanna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ilyen alaposan még sosem nézhettük meg a pophercegnő fenekét.

Rihanna világkörüli turnéjának glasgow-i állomásán történt az eset, amikor is a legjobb szöbgől sikerült egy rajongónak lencsevégre kapni, hogyan rázza a fenekét az énekesnő. A színpad kifutójának padlója üvegből volt, így az alatta állók a lehető legjobb szögből örökíthették meg RiRi legféltettebb testrészeit. Ekkor terpeszt, ilyen közelről nagyon ritkán látni. Budapesten is villanthatott volna valami hasonlót!

Which one of my Scottish fans took this video??? #SAUCY Glasgow thank you for a fun ass night!! #ANTIWORLDTOUR

badgalriri (@badgalriri) által közzétett videó,

Hajlandó lennél azt enni, amit Jennifer Aniston?http://www.life.hu/trend/20160820-jennifer-aniston-napi-menuje-ezt-eszi-a-tokeletes-alakert.htmlItt az igazság Diana hercegnő menyasszonyi ruhájáról - Megszólal a tervezőhttp://www.life.hu/trend/20160820-diana-hercegno-eskuvoi-ruhaja-david-emanuel-tervezo-titkokat-arult-el.htmlMár Nizzában sem lehet burkiniben strandolnihttp://www.life.hu/trend/20160819-betiltottak-mar-nizzaban-sem-lehet-burkiniben-strandolni.htmlHová lett a cicifix? Nem húzott melltartót áttetsző blúza alá Olivia Palermohttp://www.life.hu/trend/20160819-nem-huzott-melltartot-attetszo-bluza-ala-olivia-palermo.htmlHatalmasat bukhat a H&M - Ki vásárol ezek után náluk?http://www.life.hu/trend/20160819-arazasi-hiba-miatt-nagyot-bukhat-a-h-m-kiakadtak-a-vasarlok.htmlFrufruval vagy anélkül? Melyik frizura áll jobban a celebeknek?http://www.life.hu/trend/20160817-frufruval-vagy-anelkul-neznek-ki-jobban-a-celebek-szavazz.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.