Görög Zita igazán sokat mutatott magából: szexi fotó!

Görög Zita bikini fürdőruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lassan elköszönhetünk a nyártól, ám addig is vadítóan dögös sztárjaink kapva kapnak az alkalmon, hogy minél kívánatosabb fotókkal kápráztassanak el minket. Ez alól pedig Görög Zita sem kivétel.

"Mutasd meg magad sportolás közben!" – írja Instagramra feltöltött fotója mellé a modell-műsorvezető, aki úgy tűnik, hogy

egy kis evezéssel kapcsolódott ki a hétvégén.

Forrás: Instagram

Vajon mi passzolhatna jobban ehhez a vízisporthoz, mint egy dögös fürdőruha?! Szerencsénkre semmi más, így Zita egy igazán előnyös oldaláról mutatta meg az egyébként is szexi alakját.

Görög Zita kiakadt: a Facebookon kelt ki magából a modell

A csinos modell nem hagyta szó nélkül, hogy állítása szerint kissé máshogy látta viszont nyilatkozatát egy magazin címlapján. A teljes cikket itt elolvashatod!

Király Linda remek kapcsolatban van a tükörképévelhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160822-a-hires-enekesno-kiraly-linda-vegre-megszerette-a-tukorkepet.htmlAz énekesnő, - akit nemsokára a Sztárban sztár egyik versenyzőjeként láthatunk viszont - úgy érzi, hogy végre jó úton jár. Kiegyensúlyozott, és elfogadta, hogy pajzsmirigybetegsége van, de biztos abban, hogy ez csak ideiglenes és meggyógyul. Ez Zsír!Fotó: Marton Szilvia - OrigoTücsi csempészett egy kis nyarat a mai borongós időjárásbahttp://www.life.hu/ez-zsir/20160822-hihetetlen-tucsi-bikinialakjara-nem-talalunk-szavakat.htmlLétezik tökéletes alakú nő, aki úgy fest bikiniben is, mint az álom? Igen! Tücsi szó szerint megtestesíti minden férfi és nő álmát. Nem hiszed? Mutatjuk! Ez Zsír!--Félelem és reszketés a szépségversenyek kulisszái mögötthttp://www.life.hu/ez-zsir/20160815-felelem-es-reszketes-a-kifutok-kulisszai-mogott.htmlKöztudott, hogy a modellek élete nem csupán siker és csillogás, mégis az eddig látott reality műsorokban eddig nem találkozhattunk a valósággal. De ennek vége, mivel a Miss International-szépségekről készült showban megismerhetjük a szépségek igazi gyötrelmeit is.Ez Zsír!--Vajna Timi fürdőruhás fotójával kívánunk szép napothttp://www.life.hu/ez-zsir/20160812-vajna-timea-bikinis-fotojaval-kivanunk-szep-napot.htmlÉrdemes vetni egy pillantást Vajna Tímea legújabb fürdőruhás fotójára. Tudjuk, láthattuk már fürdőruhában, de ez nem azt jelenti, hogy unnánk a tökéletes testű leányzó idomait! Szerencsére Timi rendületlenül posztolja a dögösebbnél dögösebb képeit. Ez Zsír!OrigoAz 58 éves Sharon Stone simán letagadhatna 20 évethttp://www.life.hu/ez-zsir/20160802-sharon-stone-siman-letagadhatna-20-evet.htmlA gyönyörű színésznőn nem fog az idő vasfoga, ezt bizonyítja a legutóbbi fotója is, amelyen olyan sima a bőre, és alakja mint egy húszévesnek. Ez Zsír!--Micsoda fogyás! Testsúlyának több mint a felét adta le a 140 kilós lányhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160722-testsulyanak-tobb-mint-a-felet-adta-le-egy-140-kilos-lany.htmlA fiatal lány egyszerűen nem bírt betelni a gyorsételekkel, így végül már 140 kilósra hízott. A lány azonban komoly elhatározásra jutott, és ennek hála 77 kilótól szabadult meg. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.