Az énekesnő, - akit nemsokára a Sztárban sztár egyik versenyzőjeként láthatunk viszont - úgy érzi, hogy végre jó úton jár. Kiegyensúlyozott, és elfogadta, hogy pajzsmirigybetegsége van, de biztos abban, hogy ez csak ideiglenes és meggyógyul. 

Király Lindának gyönyörű hangja van és rengetegen imádják dalait. Mégsem ezzel kerül újra és újra az újságok hasábjaira: hízása és fogyása jobban érdekli az embereket. Sokáig zavarta ez az így is dögös énekesőt, de a saját elmondása szerint mostanra

végre elengedett mindent, és jól érzi magát.

Fotó: Marton Szilvia - Origo

"Jó a viszonyom a tükörrel! Az utóbbi másfél évem arról szólt, hogy az egészségem rendben legyen. Próbálok a jelenben élni, hosszú folyamat, de már jó úton haladok. Megtanultam elfogadni, hogy a pajzsmirigy rendellenesség egy helyzet, ami majd megváltozik, de addig sem szabad, hogy befolyásoljon.

Kiegyensúlyozott vagyok, és rajta vagyok a saját utamon, amelyet járnom kell.

Nem görcsölök, de tény, hogy ez volt a legnehezebb"- mesélte az énekesnő a Blikknek.

Király LindaFotó: Marton Szilvia - Origo

Linda egyébként hozzátette, hogy nagyon hálás a családjának és a szerelmének, akivel egyelőre még nem tartották meg az esküvőt, bár már régóta együtt vannak.

"A párommal Zsomborral 7 éve vagyunk együtt, és 4 éve vagyok a menyasszonya, az eljegyzés óta még szorosabb a kapcsolatunk, ő így szeret, mellettem van, boldogan élünk" - mondta mosolyogva az énekesnő, aki nemsokára a Sztárban sztár celebcsapatát foja erősíteni.