Lilu talán még sosem volt ennyire vicces: cuki fotó a sztárról!

Forrás: Facebook -
fotó műsorvezető Lilu vicces
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Akár egy pajkos kislány, úgy fest Lilu legújabb, Instagramra feltöltött fotóján. Szinte rá sem ismertünk a gyönyörű műsorvezetőre.

Vizes hajjal és kapucnival a fején az RTL Klub műsorvezetője olyan, mintha időutazáson vett volna részt, és ismét visszaváltozott volna pimasz, pajkos kamasszá. De ahogy az érett, nőies stílus, úgy ez is nagyon jól áll Lilunak. A sztár a jelek szerint imád humoros fotókat megosztani magáról a hivatalos közösségi oldalain, hiszen már több ilyen bejegyzés is megjelent róla, például az Instagramon.

Hol a naaaap????? Vigyetek esernyőt!!!!! #szakadazeso #holanyar #workingday

Lilu (@lilugram) által közzétett fénykép,

Lilu még piacozás közben is gyönyörű

Lilu a londoni Camden Marketen járt, ahol nem feledkezett meg a rajongóiról és lőtt nekik egy fotót a Facebookra. A műsorvezető városnézés közben is éppen olyan csinos és üde, mint mikor a képernyőn látható.

Ezt nem kellett volna Britney: Sokkoló szelfit lőtt!http://www.life.hu/trend/20160809-britney-spears-nem-tul-elonyos-kepet-osztott-meg-kozossegi-oldalan.htmlBár nemrég beszámoltunk róla, hogy Britney Spears maga mögött hagyta a múltat, leszámolt labilis énjével, és csúcsformára edzette magát, ezúttal mégis bebizonyította, hogy neki is vannak rosszul sikerült pillanatai... TrendOrigoBridget Jones-on nem fog az idő- Renee Zellweger felkerült a kortalan színésznők listájárahttp://www.life.hu/trend/20160805-renee-zellweger-a-bridget-jones-karakter-megformaloja-semmit-sem-valtozott-az-elmult-evekben.htmlTöbb mint 10 éve már annak, hogy a világ első számú béna szinglije, Bridget Jones esetlen történetével és naív szerelmi viszonyaival belopta magát a szívünkbe. Trend--Bugyi nélkül lépett a vörös szőnyegre az orosz modell: És mindent látni lehetetthttp://www.life.hu/trend/20160805-bugyi-nelkul-lepett-szonyegre-az-orosz-modell-es-nem-felt-megmutatni-formas-hatsojat.htmlA napokban mutatták be a legújabb amerikai mozifilmet, a Suicide Squad- ot, ami óriási felháborodást keltett a mozirajongók körében. Sokan nem értik, hogy lehet egy mozifilm ennyire gagyi és hogyan képesek a világsztárok ennyire büszkén felvállalni ezt az izzadságszagú sztorit. No de nem csak a film okozott feltűnést a közelmúltban, hanem egy benne szereplő orosz modell is.. Trend--Ez már hivatalos! Rita Ora nem hord alsót!http://www.life.hu/trend/20160727-rita-ora-enekesno-nem-vesz-alsot-egy-szal-felsoben-maszkal-az-utcan.htmlA koszovói származású énekesnőről már egy ideje tudjuk, hogy szereti testrészeit imitt-amott megvillantani. Na de hogy mostanában mindig elfelejt alsót venni, arra itt a bizonyíték Trend--Jennifer Lopez smink nélkül- a díva így is szívdöglesztőhttp://www.life.hu/trend/20160712-jennifer-lopez-smink-nelkul-is-gyonyoru-es-ezt-fotokkal-bizonyitja.htmlCsak ámulunk Jennifer Lopezen! Teljesen mindegy, hogy az énekesnő smink nélkül vagy fehér koktél ruhában mutatkozik, egyszerűen fantasztikusan néz ki. TrendOrigoPásztor Anna űrlénynek állt: újabb furcsa kiegészítővel rukkolt elő az énekesnőhttp://www.life.hu/trend/20160712-pasztor-anna-ujabb-extravagans-kiegeszitovel-rukkolt-elo.htmlPásztor Anna nem esik kétségbe, ha sokkolni kell közönségét. Az Anna and The Barbies extravagáns énekesnője mindig kitalál valami őrültséget, amivel felrázhatja a zenerajongókat. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.