Szuperélelmiszerekkel szépülnek Hollywood legszebb női

Forrás: Robin Marchant / Getty Images North America / AFP -
táplálkozás életmód szuperélelmiszer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kváncsi vagy, milyen ételre esküszik Beyonce, Kate Hudson vagy Kim Kardashian? Most eláruljuk!

Hollywood legszebb testű női természetesen mi máson is élnének, mint salátán. Ám ha már saláta, igyekeznek olyasmiket válogatni bele, amiket szeretnek is. Kate Hudson például imádja a görögdinnyét rukkolával és fetasajttal kombinálni - a fitneszguru színésznő ezt a triót bármikor képes elfogyasztani!

Forrás: Robin Marchant / Getty Images North America / AFP

Julia Robert már egy kicsit velősebb salátára esküszik: a Micsoda nő színésznője kelbimbóból, olasz sonkából, pisztáciából, olasz sajtból és buggyantott tojásból kombinálja össze kedvenc fogását.

Jennifer Lopezsem akármit fogaszt: az énekesnő az egyszerű salátára egy különleges, juhtejből készült sajtot tesz, majd pirított tökmagot, citromlevet, olívaolajat és egy leheletnyi mogyóróhagymát. Hmmm...

Beyonce pár éve 21 napig csakis vegán ételeket evett, és sok akkori ételt beépített a mindennapjaiba. Ilyen a hínár is, amit az énekesnő salátába tesz a répa, uborka, mandula, kelképoszta, mogyoróhagyma, koriander és a bazsalikom mellé.

Forrás: Dreamstime

És hogy mitől marad szuperkarcsú Jennifer Aniston? A színésznő imádja a bulgurt, amihez uborkát, petrezselymet, mentalvelet ad, végül pisztáciával és feta sajttal teszi fel az i-re a pontot.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.