17 kilót dobott le Bangó Margit unokája: Így fest most Tina - Fotó!

fogyás túlsúly Bangó Margit
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mint ismeretes, Bangó Margit unokája hat hete esett át egy gyomorműtéten, azóta viszont tizenhét kilót sikerült leadnia. Ezzel pedig igen nagy léptékekkel halad a célja felé.

Tina sokáig küzdött a túlsúlyával, míg végül hatalmas döntésre szánta el magát. Azóta viszont olvadnak róla a kilók, az eredmény magáért beszél:

Tinán látszik, hogy sokkal jobban érzi magát a bőrében. Elképesztően jól néz ki, és ahogy írja, boldog is.

Egyszerű és egészséges! Készíts ketchupot házilaghttp://www.life.hu/ez-zsir/20160826-keszits-hazilag-ketchupot.htmlMiért érdemes házi ketchupot csinálni? Nagyon egyszerű rá a válasz: sokkal, de sokkal egészségesebb, mint a bolti változat, és elképesztően finom is! Lássuk, hogyan készül! Ez Zsír!OrigoDurva képpel forrósít a dögös, magyar playmate, Lévai Adriennhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160826-levai-adrienn-playmate-durva-keppel-forrosit-a-dogos-magyar-lany.htmlNem csoda, hogy Lévai Ad­ri­ennnek már közel 3,5 mil­lió Instagram-kö­ve­tője van, hiszen nap, mint nap dögösebbnél dögösebb fotókkal rukkol elő.Ez Zsír!--Ha csak egyszer mondasz nemet a cukros üdítőkre, azzal is sokat teszel az egészségedérthttp://www.life.hu/ez-zsir/20160825-eleg-egyetlen-pohar-cukros-udito-helyett-vizet-inni-hogy-egeszsegesebbek-legyunk.html"Nem érdemes csupán egyetlen pohár üdítőről lemondani, attól még nem leszünk karcsúbbak" - vallják néhányan, pedig ez óriási tévedés. Egy friss kutatás szerint már az is sokat számít, ha csak néha-néha iszunk vizet a kalóriadús italok helyett, ha pedig teljes egészében vízre váltjuk a cukrozott üdítőket, akkor máris rengeteget tettünk az egészségünkért. Ez Zsír!OrigoVissza az iskolapadba és az irodába – Így sportolj az íróasztal mellett!http://www.life.hu/ez-zsir/20160824-igy-legyel-aktiv-az-iroasztal-mellett-is.htmlHamarosan vége a nyárnak, így a diákok is visszatérnek az íróasztal mellé, és a nagy szabadságok ideje is lejár: jöhetnek az újabb maratoni ülések az iskolákban és a munkahelyeken. Ha nem sportolunk rendszeresen, akkor különösen veszélyes az ülő életmód, amit azonban apró trükkökkel megtörhetünk. Ez Zsír!--30 kilótól szabadult meg az egykori megasztáros, Szabó Eszter! Rá sem lehet ismernihttp://www.life.hu/ez-zsir/20160824-szabo-eszter-egykori-megasztaros-enekesnore-ra-sem-lehet-ismerni.htmlSzabó Eszter a Megasztár harmadik szériájában tűnt fel és a kalapos énekesnő három nagylemez és az ezzel járó aranylemezek után vidékre költözött és ott neveli lassan kamasz fiait. Jazzénekesként évek óta minden nap vannak előadásai egy luxushotelben és mellette újságíróként is dolgozik. Ez Zsír!--Durva! Ezért fogyott Berki Krisztián hat nap alatt 8 kilóthttp://www.life.hu/ez-zsir/20160826-berki-krisztian-hatalmas-sulyvesztes-8-kilotol-szabadult-meg-ropke-hat-nap-alatt-video.htmlZajlik az élet! Krisztián mindig is az elképesztő ötleteiről volt híres, ám most több kollégáját is meglepte a következő tervével. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.