Kétség sem férhet hozzá: Chrissy Teigen most a legdögösebb anyuka

Forrás: NORTHFOTO/AKM Images / GSI Media/Dahe Dara -
modell Chrissy Teigen John Legend
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kislánya, Luna még csak pár hónapos, de a modell máris bármit magára vesz, eszméletlenül fest. 

Chrissy Teigentés kedvesét, John Legend-et a minap New Yorkban kapták lencsevégre. Chrissy gladiátorszandált, boyfriend farmert és egy apró, mélyen dekoltált topot viselt, amiben jól látszott, egy gramm felesleg sincs a dögös mamin.

Forrás: NORTHFOTO/AKM Images / GSI Media/Dahe Dara

A Sports Illustrated bikinimodellje áprilisban adott életet első gyermekének, a kis Lunának, aki egy tündéri kisbaba. Chrissy pedig igazi anyuka lett: nemrégnyíltan kiálltegy sokat kritizált kolléganője mellett.

Debreczeni Zita fekete csipkefelsőben szexizik: Fotó!http://www.life.hu/trend/20160828-debreczeni-zita-fekete-csipkefelsoben-szexizik-nagyon-dogos.htmlGianni kedvese nagyon dögös képet töltött fel Instagram-oldalára. TrendOrigoTolvai Reni is az ujjszopiszelfi híve letthttp://www.life.hu/trend/20160828-tolvai-reni-enekesno-ujjszopi-szelfit-posztolt.htmlNemrégiben beszámoltunk a közösségi média legújabb szelfitrendjéről, az ujjszopiról, amit ezúttal Tolvai Reni mutatott be tökéletesen rajongóinak. TrendOrigoMicsoda szombat: Emily Ratajkowski elölről és hátulrólhttp://www.life.hu/trend/20160826-emily-ratajkowski-elolrol-es-hatulrol-is-megmutatta-formas-testet.htmlNem akármilyen nap ez a mai. Emily Ratajkowski ugyanis elölről és hátulról is megmutatta formás testét, mi pedig csak ámulunk és bámulunk. TrendOrigoHihetetlen átalakulás: Szupermodellé sminkelte magát a bloggerhttp://www.life.hu/trend/20160826-egy-blogger-sminkecsettel-lopta-el-a-szupermodell-kulsejet.htmlEgy sminkes blogger lenyűgöző módon változott át az egyik legnagyobb brit szupermodellé! Mindez azonban egy kissé elgondolkodtató: egy adag sminknek, és egy még nagyobb adag tehetségnek köszönhetően ez a leányzó bárki bőrébe belebújhat. Vagy csak falra festjük az ördögöt?! Trend--Micsoda lazaság! Rihanna smink nélkül, feszülős gatyában sétálgatott http://www.life.hu/trend/20160826-rihanna-smink-nelkul-a-sztar-teljes-pompa-nelkul-setalgatott-az-utcan-foto.htmlA 28 éves világsztár New York egyik menő szállodájából lépett ki, amikor sikerült lencsevégre kapni. Így még sosem láthattad a kedvencedet! Trend--"A teljes testes tetoválások eltüntetését is vállaljuk" - A fitneszmodellek sminkesével beszélgettünkhttp://www.life.hu/trend/20160824-interju-faludi-agnessel-a-fitneszmodellek-sminkesevel.htmlFaludi Ágnes a ProTan Magyarország vezető sminkese. Ma már a legtöbb fitneszversenyző őket keresi, mert tudják, hogy a minőség mellett az egyéni igényekre is figyelnek, még ha nagyon gyorsan kell is dolgozni, nem „futószalag stílusú” sminkeket készítenek. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.