Osvárt Andi tűzpiros fürdőruhában, kézenállásban búcsúztatja a nyarat

Forrás: Instagram/andreaosvart -
kézenállás Osvárt Andrea jóga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szép színésznő mostanában nagyon rákattant a jógára, ám ezúttal fürdőruhában mutatta be kedvenc gyakorlatát. 

Osvárt Andi aktívan jógázik, erről gyakran posztol is képmegosztó oldalán. Legutóbb egy igen nehéz gyakorlatot, a kézenállást mutatta be, méghozzá egy szexi, piros, egyberészes fürdőruhában. Andi alakja abszolút kifogástalan, de ez nem is csoda: a jóga csodákra képes a testtel.

Forrás: Instagram/andreaosvart

Ha te is kedvet kaptál ehhez a nem éppen könnyű gyakorlathoz vagy a jógához, akkor lendülj bele bátran: ebben a korábbi cikkünkben már írtunk a kézenállás pozitív hatásairól, és arról is, hogyan tanulhatod meg helyesen elvégezni.

Nádai Anikó nádszálvékonyan vezeti a Való Világothttp://www.life.hu/ez-zsir/20160829-nadai-aniko-a-valo-vilag-musorvezetoje-vekonyabb-mint-valaha.htmlNádai Anikó kisfia születése után szinte egyből bombaformában volt, és már a Farm című műsor alatt is lehetett látni, hogy rajta bizony nincs felesleg. Most azonban vékonyabbnak tűnik, mint valaha. Ez Zsír!OrigoForró fotóval búcsúzik a nyártól Tücsihttp://www.life.hu/ez-zsir/20160828-tucsi-musorvezeto-bikinis-keppel-bucsuzik-a-nyartol.htmlA műsorvezető nem aprózta el a a dögös bikinis képek posztolását idén nyáron. A szép időknek azonban lassan vége, Tücsi ugyanis az utolsó nyári hétvégét ünnepelte. Ez Zsír!--Durva képpel forrósít a dögös, magyar playmate, Lévai Adriennhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160826-levai-adrienn-playmate-durva-keppel-forrosit-a-dogos-magyar-lany.htmlNem csoda, hogy Lévai Ad­ri­ennnek már közel 3,5 mil­lió Instagram-kö­ve­tője van, hiszen nap, mint nap dögösebbnél dögösebb fotókkal rukkol elő.Ez Zsír!--30 kilótól szabadult meg az egykori megasztáros, Szabó Eszter! Rá sem lehet ismernihttp://www.life.hu/ez-zsir/20160824-szabo-eszter-egykori-megasztaros-enekesnore-ra-sem-lehet-ismerni.htmlSzabó Eszter a Megasztár harmadik szériájában tűnt fel és a kalapos énekesnő három nagylemez és az ezzel járó aranylemezek után vidékre költözött és ott neveli lassan kamasz fiait. Jazzénekesként évek óta minden nap vannak előadásai egy luxushotelben és mellette újságíróként is dolgozik. Ez Zsír!--Durva! Ezért fogyott Berki Krisztián hat nap alatt 8 kilóthttp://www.life.hu/ez-zsir/20160826-berki-krisztian-hatalmas-sulyvesztes-8-kilotol-szabadult-meg-ropke-hat-nap-alatt-video.htmlZajlik az élet! Krisztián mindig is az elképesztő ötleteiről volt híres, ám most több kollégáját is meglepte a következő tervével. Ez Zsír!OrigoDöbbenet! Így fogyott le 150 kilót a túlsúlyos férfihttp://www.life.hu/ez-zsir/20160822-150-kilot-fogyott-pasquale-pat-brocco-elmondta-hogy-csinalta.htmlNem akárhogy dobott le évek alatt 150 kilót Pasquale "Pat" Brocco. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.