Palvin Barbara forrónaciban őrjítette meg a strandolókat: szexi fotó!

modell fotó Palvin Barbara strand sort
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világhírű magyar modell a hétvégén a Sports Illustrated fesztiválján vett részt New Yorkban. Az alkalomra választott szettben a fiatal lány igazi bombázó volt.  

Az esemény lényege, hogy több ismert modell egy szál bikiniben sétálgat a tengerparton, mellyel bizonyára igazán nagy örömet okoztak a jelenlévő férfiaknak. A fesztiválon emellett olyan hírességek is részt vettek, mint a világhírű plus-size modell, Ashley Graham, vagy John Legend és családja. A 22 éves Barbi elképesztően festett ebben a babarózsaszín bikiniben, sőt a rövid sortja mellett sem mehetünk el szó nélkül. Ez igen!

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Andrew Toth

Palvin Barbi: "Nem tartom magam ducinak"

A gyönyörű magyar szupermodellt rengetegen támadták a közösségi oldalain a róla készült fürdőruhás képek miatt. Most úgy érezte, itt az ideje válaszolni a vádakra.
Michael Jackson lányából kész nő lett: fel sem fogod ismerni! http://www.life.hu/trend/20160829-paris-jackson-igazi-no-lett-ra-sem-ismerni-az-egykori-tinilanyra-foto.htmlA világsztár lánya már csak árnyéka önmagának. Az egykor bájos sztárcsemete mára felismerhetetlen lett. Trend--Kétség sem férhet hozzá: Chrissy Teigen most a legdögösebb anyukahttp://www.life.hu/trend/20160828-chrissy-teigen-modell-john-legend-kedvese-most-a-legdogosebb-anyuka.htmlKislánya, Luna még csak pár hónapos, de a modell máris bármit magára vesz, eszméletlenül fest. Trend--Nádai Anikó dekoltázsa viszi a prímet az új ValóVilág első adásábanhttp://www.life.hu/trend/20160827-nadai-aniko-musorvezeto-nagyon-csinos-a-valovilag-elso-reszeben.htmlMegkezdődött a ValóVilág legújabb szériája, a női műsorvezető, Nádai Anikó pedig természetesen bombacsinos volt. TrendFotó: Polyák Attila - OrigoMicsoda lazaság! Rihanna smink nélkül, feszülős gatyában sétálgatott http://www.life.hu/trend/20160826-rihanna-smink-nelkul-a-sztar-teljes-pompa-nelkul-setalgatott-az-utcan-foto.htmlA 28 éves világsztár New York egyik menő szállodájából lépett ki, amikor sikerült lencsevégre kapni. Így még sosem láthattad a kedvencedet! Trend--Valami történt Tolvai Reni arcávalhttp://www.life.hu/trend/20160825-tolvai-reni-igy-szepitkezik-kulonleges-kezelessel-tartja-rendben-a-boret-a-csinos-enekes.htmlAz énekesnő rendszeres látogatója a különböző szépségszalonoknak, és aláveti magát több olyan beavatkozásnak is, amely segít fiatalosan tartani a bőrét. Trend--Hosszú Katinka: "Megfordult a fejemben, hogy soha többé nem úszok"http://www.life.hu/trend/20160821-hosszu-katinka-megfordult-a-fejemben-hogy-soha-tobbe-nem-uszok.htmlHosszú Katinka sikert sikerre halmozott Rióban, ami biztosan elfeledteti vele a londoni olimpia eseményeit. Az úszónő akkor nagyon nehéz időszakon ment keresztül. Erről is mesélt egy interjúban.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.