Varga Lívius: “Látott alaposan becsiccsentve a fiam”

Forrás: Facebook/Quimby -
szülő Quimby Varga Líviusz család apaság gyermek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Quimby énekese és dobosa először fiatalon vált apává, és saját bevallása szerint sok mindent elrontott, amit ma már bán. Most viszont, hogy harmadjára is átélhette, immár felnőtt fejjel a gyermekáldás örömét teljesen másként áll az apasághoz.

Nem könnyű fiatalon apává válni, főleg egy rockzenésznek. A turnézások és fellépések miatt sokszor kimaradt Lívius azokból a dolgokból, amiket egy apának át kell élnie. 22 évesen, hirtelen kellett ebben a szerepben teljesítenie, és saját bevallása szerint nem ment zökkenőmentesen.

Forrás: Facebook/Quimby

"Volt, amit elrontottam, látott másnaposan és alaposan becsiccsentve a fiam, sajnos"

- idézte a Blikk a zenész Echo Tv-ben elhangzott szavait. Lívius első gyermeke 23 éves korában született, ő már felnőtt férfi. 22 éves és Kínában él. Második felesége Kabarcz Zsófia 2014-ben szülte meg első közös gyermeküket, és nemrég életet adott Abigélnek is. Lívius háromszoros apukaként, felnőtt fejjjel már másként látja a dolgokat. "Minden pillanat, amit elmulasztottam, hogy a gyerekkel legyek, vagy nem teljes figyelemmel voltam feléjük, az örökre megmarad.

Ezt nem lehet bepótolni, csak a most van, különösen egy gyereknek"

- mondta a zenész, aki azon igyekszik, hogy ne kelljen semmit sem bepótolnia később.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.