Ennyire nehéz a fogyás: egy edzőpáros bevállalta, amit előttük senki

fogyás hízás alakformálás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meglepő dologra vállalkozott egy edzőpáros: meghíztak, hogy megmutathassák, nehezen ugyan, de le lehet fogyni, ha valaki nagyon akar.

Sharny és Julius Kieser célja az volt, hogy megmutassák, a fogyás senkinek nem egyszerű dolog. Az ausztrál edzőpáros egyébként sem volt versenysúlyban, ötödik babájuk születésekor ugyanis mindketten jócskán felszedtek néhány kilót. „Annyit ettünk, amennyit akartunk, hagytunk mindent a maga útján menni” – mesélte a People magazinnak a 36 éves Sharny.

Forrás: Facebook/Sharny & Julius

Májusban, három hónappal fiuk születése után elkezdték a fogyókúrát, aztán meggondolták magukat. Rájöttek, hogy nagyon sokan követik őket a közösségi oldalon, ám az emberek nem tudták, hogy ők meghíztak. „Körbenéztünk a neten, melyik edző hogyan motiválja a vendégeit. Ők nem tudnak semmit arról, milyen kövérnek és kajafüggőnek lenni, és mindeközben szülőként is helyt kell állni” – vallotta a nő, és elmondta, addig ettek a férjével, míg mindketten körülbelül 15 kilót nem híztak. Közben persze az edzést is abbahagyták.

Forrás: Facebook/Sharny & Julius

Most pedig rengeteg követővel együtt, gyakorlatilag élőben kezdték el a fogyást. „Nagyjából túl vagyunk a 2. héten, és be kell vallanom, nem olyan könnyű ez, mint amilyennek tűnik. A kajafüggőknek nagyon nehéz átállni – mondhat bárki, amit akar. Egy hét után azonban lassan szokássá válnak a dolgok” – vallotta az édesanya.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.