Boldogság! Fazekas-Zur Krisztina két hét után találkozott a kisfiával

fotó kisfiú kajakos Fazekas-Zur Krisztina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kajakosnak Rióban nélkülöznie kellett Noah-t. Néhány napja viszont az édesanya újra együtt lehetett a gyermekével, akire a verseny ideje alatt az Izraelben élő nagyszülők vigyáztak. 

"A férjem szülei ritkábban látják Noah-t, ezért döntöttünk úgy, hogy Rami az olimpia előtt elrepül vele Izraelbe. A játékok után megyünk majd érte. Kemény két hét lesz ez számomra, amíg nem láthatom a kisfiamat" - mondta a kajakos, aki a női négyes tagjaként lett újból olimpiai bajnok.

"Nagy változás volt az életemben, hogy Noah megszületett. Szerintem elég jól helytállok mind a két szerepben, bár néha lehetett volna jobban is. Gondolok olyan esetekre, amikor nem nyújtottam például eleget egy edzés után, mert sajnáltam az időt a fiamtól elvenni, de ez az én gyengeségem, hogy nem tudtam több időt elszakítani a fiamtól, de ahhoz képest jól fel tudtam készülni - mondta a sportoló, aki már alig várta, hogy újra a gyermekével lehessen.

Vegán vagyok, miért kell ezt lenézni?http://www.life.hu/csalad/20160823-vegan-eletmod-az-allatok-kihasznalasa-ellen.htmlNem éhezem, nem szenvedek semmilyen hiánybetegségben, jól érzem magam a bőrömben. Hogy miért fontos ezeket leszögezni? Azért, mert a vegánságot gondolkodás nélkül elutasítók többsége általában csípőből puffogtatják az éhezés-fűevés-vitaminhiány tengely mentén haladó hibás érveiket úgy, hogy még annyi hajlandóság sincs bennünk, hogy egy kicsit is utánaolvassanak a számukra ördöginek vagy éppen nevetségesnek tartott életmódnak. Család--Katie Holmes igazi családanya! Így neveli gyermekét a világsztár http://www.life.hu/csalad/20160829-katie-holmes-muzeumba-vitte-a-kislanyat-suri-cruise-igazi-kis-holgy-lett-foto.htmlA sztárcsemete igazán szerencsésnek mondhatja magát: a vörös szőnyeg mellett édesanyja a kultúrális programokat is előnyben részesíti. Család--Dundika iszonyú cuki képet osztott meg kisebbik fiárólhttp://www.life.hu/csalad/20160828-dundika-majka-kedvese-iszonyu-cuki-kepet-osztott-meg-kisebbik-fiarol.htmlA rajongók nagy örömére Majka és kedvese nem rejtegetik újszülött gyermeküket. Most is egy nagyon édes fényképet tettek közzé Olivérről.CsaládOrigoAmikor a józan ész megáll - Nyugat-európai fiatalok, akik az ISIS-t választottákhttp://www.life.hu/csalad/20160825-nyugat-europaikent-az-isisben.htmlBármilyen meglepő, a nyugati társadalomban született és ott felnövekvő emberek között is akad, aki önszántából akar csatlakozni az ISIS radikális szervezetéhez, és hazáját hátrahagyva áll be a dzsihádista mozgalmak mögé. Az alábbiakban ilyen esetekből válogattunk. Család--Megható fotó a Rióból hazatérő Varga Dánielről: Végre magához ölelhette kisfiát http://www.life.hu/csalad/20160824-varga-daniel-vizilabdazo-hazatert-riobol-es-magahoz-olelhette-kidfiat.htmlVarga Dániel a vízilabda válogatott tagjaként ötödik lett a riói olimpián, szerető családja ezalatt itthonról szorított érte és a csapatért. CsaládFotó: Mudra László - OrigoNádai Anikó kisfia bearanyozza a napunkat: Cuki fotó!http://www.life.hu/csalad/20160824-nadai-aniko-kisfia-patrik-igy-alszik-a-pottom-sztarcsemete-cuki-foto.htmlAz Éjjel-nappal Budapest egykori szereplője félredobta pörgős életét, amióta anya lett. Nádai Anikó majd kicsattan a boldogságtól és az új szerelemtől, melyet kisfia, Patrik hozott az életébe. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.