Ez igen! Halle Berry 50 évesen is brutális testtel szaladgál

szexi Halle Berry bikini edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dögös, karcsú, magabiztos és nagyon csinos! A színésznőnek nemcsak karcsú termete, hanem nagy, formás mellei is vannak - ez a kettő pedig ritkán jár együtt. 

Halle Berry augusztus 14-én ünnepelte az 50. születésnapját. A sztár nemcsak arra lehet büszke, hogy ő az első olyan afrikai származású színész, aki Oscar-díjat kapott, hanem elképesztő alakjára is. Az édesanyának nincs oka szégyenkezésre, hiszen a kora ellenére is fantasztikusan néz ki. Egy biztos: az egzotikus szépség ezzel a fotóval simán lepipálja számos hollywoodi kolléganőjét.

BTS on my last shoot of the summer.

Halle Berry (@halleberry) által közzétett fénykép,

Kíváncsi vagy a magyar sztárok életmódtippjeire, arra, hogy ők hogyan tartják magukat formában? Vasárnap délután 16.00-kor minden kiderül – nézd az Ez Zsír! magazint a LifeNetworkön Sarka Katával!

Szabados Edit fitneszmodell: "A világbajnoki győzelem a cél"http://www.life.hu/ez-zsir/20160830-szabados-edit-fitneszmodellel-beszelgettunk-edzesrol-versenyzesrol-eletmodrol.htmlAz Európa-bajnok Szabados Edit gyerekkora óta sportol. A fitnesszel főiskolai évei alatt találkozott, és igencsak gyorsan fejlődött benne. A látványos eredmény arra sarkallta, hogy belevesse magát a versenyzés világába is, azóta ráadásul másoknak is segít elérni a céljaikat. Ez Zsír!--Sporty Spice teste még mindig büntet http://www.life.hu/ez-zsir/20160830-sporty-spice-azaz-mel-c-42-evesen-mutatta-meg-idomait-meg-most-is-dogos-az-enekesno.htmlA Spice Girls együttesben vált híressé Mel C, aki edzett testével kiérdemelte a Sporty Spice nevet, ami még évtizedekkel később is illik rá! Megmutatta, hogy néz ki 42 évesen. Ez Zsír!AFPMicsoda fotó! Vajna Timi egy unikornissal a fenekén edzhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160828-vajna-timi-az-edzoterembol-posztol-unikornissal-a-popsijan.htmlVajna Timi viccesre vette a figurát: egy edzőtermi fotóját tunningolta fel egy unikornis és tigris csatájával. Ez Zsír!OrigoBrooklyn Beckham csupa izom testével nem tudnak betelni rajongói http://www.life.hu/ez-zsir/20160828-brooklyn-beckham-egyre-izmosabb.htmlNem is csodálkozunk rajta, hogy a tinilányok kedvence a fiatal zenészfiúk mellett Brooklyn Beckham lett, aki az elmúlt évben rengeteget férfiasodott, és izmosodott. Ez Zsír!--Lássuk, mi a titok: Így étkezik a Kardashian-Jenner famíliahttp://www.life.hu/ez-zsir/20160822-a-kardashian-es-a-jenner-csalad-elarulta-mit-es-hogyan-eszik.htmlHogyan tudott szupernőiesre fogyni a szülés után Kim Kardashian? Mit eszik nap, mint nap a kifutók hercegnője, Kendall Jenner? Máris eláruljuk! Ez Zsír!AFPKirály Linda remek kapcsolatban van a tükörképévelhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160822-a-hires-enekesno-kiraly-linda-vegre-megszerette-a-tukorkepet.htmlAz énekesnő, - akit nemsokára a Sztárban sztár egyik versenyzőjeként láthatunk viszont - úgy érzi, hogy végre jó úton jár. Kiegyensúlyozott, és elfogadta, hogy pajzsmirigybetegsége van, de biztos abban, hogy ez csak ideiglenes és meggyógyul. Ez Zsír!Fotó: Marton Szilvia - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.