Németh Kristóf és párja nagy bejelentést tettek!

Forrás: Facebook/Németh Kristóf -
családalapítás Németh Kristóf szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Németh Kristóf és párja egy éve él boldogságban, éppen ezért merült fel bennük a gondolat, hogy ideje új szintre helyezni a kapcsolatukat.

Az már biztos, hogy Németh Kristóf és táncos szerelme kapcsolata komolyra fordult. Már több mint egy éve élnek szerelemben, és régóta otthonukat is megosztják egymással. Nem is csoda, ha ennyi idő után úgy érzik, eljött az ideje a változtatásnak.

Forrás: Facebook/Németh Kristóf

"Mivel együtt élünk most már közel egy éve, és nemcsak kettecskén hanem a kisfiammal együtt, ezért most már van mögöttünk annyi tapasztalat, hogy azt mondhassuk, ha ez ugyanilyen jól megy a következő időszakban, akkor tulajdonképpen relatíve hamarosan belevágnánk abba, hogy alapítsunk újra egy családot" - mondta Németh Kristóf a Red Carpet műsorában. A színész azt is elárulta, hogy nagy családot szeretnének, és remélik, a sors egy kislánnyal is megajándékozza őket. Ezen kívül ráadásul már a lánykérésre sem kell sokat várni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.