Legszebbnek választották a 6 éves magyar kislányt: bájos fotó!

Forrás: Sztárcsemete Hungary -
gyermekszépségverseny bájos fotó kislány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kínaiul, angolul és magyarul is beszélő Li Tiffany nyolc ország versenyzőit utasította maga mögé. Győzelme után meghívást kapott versenyekre Görögországba, Shanghaiba és Dominikára is.

A múlt hétvégén Bulgáriában megrendezésre került gyermekszépségversenyen 8 ország versenyzőit gyűrte le a 6 éves Li Tiffany, aki a mini kategória győztese lett. A világversenyen egy magyar ügynökség többi modellje is nagyon szép eredményeket ért el: Domonkos Panka és Molnár Gábor Grand Prix-et nyertek.

Forrás: Sztárcsemete Hungary

A kínaiul, angolul és magyarul is beszélő 6 éves Li Tiffany most indult először világversenyen. A zsűritagok szerint nem csak szép, hanem könnyen megnyílt a színpadon, s ügyesen helytállt a feladatoknál, így édesanyjával együtt méltán lehetnek büszkék az elért eredményre. "Nagyon jól éreztem magam a többi gyerekkel, sokat gyakoroltunk, tanultunk színpadon járni, angolul bemutatkozni. Nagyon jó érzés, hogy nyertem. A legjobban annak örülök, hogy már nem csak a családom tudja, hogy mit tudok, hanem bármelyik ember láthatja" - mondta Tiffany.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.