Ez túl szép, hogy igaz legyen! Cindy Crawford családja egyszerűen tökéletes

modell gyerekek család Cindy Crawford
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A modell, akinek az élete nem indult zökkenőmentesen, korábban is nyilatkozta, hogy igazi önmagát a családi békében találta meg. 

Igaz a mondás: "Nem esett messze az alma a fájától". Cindy Crawford és családja igazi hollywoodi álom, és nem csak a magazinok szerint. A sztár gyermekei már kész felnőttek: a 14 éves Kaia és 16 éves Presley Gerber a hírek szerint lassan kirepülnek a családi fészekből, hiszen mindketten a modell karrier felé kacsingatnak. Kaia egyébként már el is kezdte építgetni a dolgot: néhány évvel ezelőtt megkapta első modellszerződését, saját bevallása szerint azonban nem a kifutón, sokkal inkább a filmvásznon képzeli el jövőjét.

Forrás: NORTHFOTO/AdMedia via ZUMA Wire/Admedia

Édesanyja nyomdokaiba lépett Cindy Crawford kislánya

Telik az idő: Cindy Crawford lánya, Kaia úgy tűnik, követi édesanyját – legalábbis részben. A szupermodell 13 éves csemetéje volt olyan mázlista, hogy a Teen Vogue csapatával élhette át első komolyabb fotózásának élményét.
Mondj nemet az erőszakra, mondj nemet a megaláztatásra - Interjú az egyetemi visszaélésekrőlhttp://www.life.hu/csalad/20160901-egyetemi-megalazas-es-eroszak-interju-winkler-zsuzsannaval-nane.htmlA fiatalokban is nagyon erősek a nőkkel kapcsolatos sztereotípiák. Már tizenéves korukban is tudják, hogy mik azok az elvárások, amiknek – úgy érzik – a lányoknak meg kell felelniük: hogy hogyan kell kinézniük, vagy például, hogy mi mindent kell megtenniük és elfogadniuk egy párkapcsolatban. A nőkkel szemben sokkal több ilyen szerepelvárást támaszt a társadalom, mint a férfiakkal szemben, ráadásul ezek az elvárások sokkal korlátozóbbak. Család--Hát nem édes? Megmutatta kisfiát Justin Timberlakehttp://www.life.hu/csalad/20160901-justin-timberlake-kisfia-a-kis-silas-nagyon-hasonlit-az-edesapjara-cuki-foto.htmlMúlt hétvégén egy lesifotós kapta lencsevégre az apa-fia párost, amint éppen kirándultak. A kis csöppség egyszerűen ennivaló.Család--Szívszorító! Egy csodás kertet kap fiaitól Diana hercegné http://www.life.hu/csalad/20160831-diana-hercegne-emlekere-egy-csodas-kertet-epitettek-a-kiralyi-csalad-tagjai.htmlA szívek királynője pontosan 19 éve hagyott itt minket. Családja ennek emlékére egy különleges dologgal készült, mely mellett minden rajongó leróhatja majd a kegyeletét. Család--Az európai ország, ahol még mindig kiárusítják a lányokathttp://www.life.hu/csalad/20160830-az-europai-orszagban-kiarusitjak-a-lanyokat-bulgariai-stara-zagoraban.htmlNem a szerelem számít, hanem a pénz: elsősorban erről szól a bulgáriai Stara Zagorában a mai napig működő menyasszonypiac, ahol a szülők választanak férjet a lányuknak, és sokszor bizony az anyagiak alapján. CsaládOrigoMegszületett az egykori gyereksztár második gyermekehttp://www.life.hu/csalad/20160828-ketszeres-anyuka-lett-anna-chlumsky.htmlAnna Chlumsky és férje, Shaun So úsznak a boldogságban: megszületett második gyermekük. CsaládAFPDeutsch Anita: "Lelkileg fáj, hogy színésznőként kicsit háttérbe szorultam"http://www.life.hu/csalad/20160827-deutsch-anitanak-a-baratok-kozt-egykori-sztarjanak-hianyzik-a-szineszet.htmlKözel tíz éve szállt ki a Barátok közt sorozatból Deutsch Anita, akit hét éven keresztül Szi­lágyi Andreaként ismert az egész ország. A színésznő 2004-ben között házasságot a szintén a szériában szereplő Kinizsi Ottóval, akivel azóta is boldog kapcsolatban élnek, két közös gyermekükkel, a 11 éves Emmával és a hatéves Hannival.CsaládRTLKLUB

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.