Rihanna szerelmes hangulatban van, ezt a ruhája is tükrözi

Drake szerelem Rihanna énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az MTV Music Awards gála óta már az egész világ tudja, hogy Rihanna és Drake között dúl a szerelem. Valószínűleg ennek jegyében már az énekesnő sem titkolja, hogy odáig van kedveséért. Olyannyira, hogy a szerelem a ruhatárát is "megfertőzte": a világsztár ugyanis egy nagy, piros szívnek öltözött.

Mint arról beszámoltunk, alighogy kiderült, hogy Rihanna és Drake együtt jár, a sajtó máris azt találgatja, hogy mikor érkezik a baba. Sőt, egyesek szerint már csak pár hónap, és

egy újabb sztárcsemetét üdvözölhetünk.

Mindenesetre, - ahogy arról a saját szemünkkel is meggyőződhettünk - Drake és Rihanna imádják egymást, hiszen az MTV Music Awards gálán nyilvánosan csókolóztak és szerelmet vallottak egymásnak, a napokban pedig

Rihanna egy óriási szívnek öltözve flangált New York utcáin.

Őrült és szerelmes - ez jellemzi Rihanna szettjét Forrás: NORTHFOTO/AKM Images / GSI Media/Mape

A plüss felső egyébként nem kevesebbet, mint közel 16 ezer dollárt, azaz 440 ezer forintot kóstál.

Micsoda?! Rihanna terhes?

Rihannától megszokhattuk, hogy szinte minden héten szolgáltat témát a bulvársajtónak. Hol botrányos koncertjei, hol felismerhetetlen külseje miatt kerül a címlapokra. Most viszont mindenki megdöbbenésére felröppent a hír, hogy Riri kisbabát vár újdonsült szerelmétől. A teljes cikket itt elolvashatod!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.