Heidi Klum az örök fiatal: a világ legbetegebb fesztiválján tombolt

Burning Man fesztivál Burning Man Fesztivál Heidi Klum
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Heidi Klum, Katy Perry, Cara Delevingne, Karlie Kloss, Paris Hilton és Nina Agdal...Mi a közös bennük? Nos, mindannyian ellátogattak a világ egyik legextrémebb fesztiváljára, a Burning Man-re, melyet minden nyár végén megrendeznek Amerikában, a Nevada állambeli Black Rock sivatagban.

A fesztivál az önkifejezésről, a civilizációtól való elvonulásról, és az együttélésről szól, ráadásul idén két óriási piramist is elégettek, ennek pedig többek között

Heidi Klum is a szemtanúja lehetett.

M A G I C A L #burningman

Heidi Klum (@heidiklum) által közzétett videó,

A fesztivál 1986-ban nyitotta meg először a kapuit, mostanra pedig a világ legextrémebb rendezvényévé nőtte ki magát. Különlegessége, hogy itt tiltott a pénz használata, csakis cserekereskedelemmel boldogulhatsz,

ez pedig vonatkozik a fellépőkre is.

Alien on the #Playa. ✨ ✨ #BurningMan

Paris Hilton (@parishilton) által közzétett fénykép,

Az éghajlati tényzők egyébként a végletek között mozognak: nappal perzselő hőség van, olykor 40 fok feletti hőmérséklettel, éjszaka pedig alig éri el a 10 fokot.

AlivE

KATY PERRY (@katyperry) által közzétett fénykép,

Ezek után nem is csoda, hogy olyan világsztárok kívánságlistáján szerepel a fesztivál, mint Nina Agdal, Heidi Klum, Katy Perry, Cara Delevingne, Karlie Kloss és Paris Hilton. Sőt, még Vajna Timi is ellátogatott a rendezvényre.

My baby @nikolett_barabas

Timea Vajna (@timeavajna) által közzétett fénykép,

So let the burn begin...

Cara Delevingne (@caradelevingne) által közzétett fénykép,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.