Évek óta keresi kislányát a kétségbeesett apa

Forrás: Thinkstock -
olasz magyar eltűnt gyermek Interpol
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lassan 5 éve, hogy elszakította magyar édesanyja a kislányt az olasz apukájától, Andrea Tonellótól. A férfi azóta is kétségbeesetten próbál a nyomukra bukkanni, és reméli, hogy egyszer újra magához ölelheti gyermekét.

Boldogan és kiegyensúlyozottan élt Olaszországban Andrea Tonello és párja, a magyar Sallai Klaudia Ildikó. Megszületett közös gyermekük is, aki még nagyobb örömöt hozott kapcsolatukba, ám nem sokkal később az olasz apa élete rémálommá vált: a gyermeke eltűnt, a párjával együtt.

Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

"Haza akart jönni karácsonykor a kislánnyal, hogy meglátogassa mezőtúri szüleit" - mondta a Borsnak az apa ügyvédje, dr. Győrbíró Dorottya. Úgy beszélték meg, hogy együtt szilvesztereznek majd, de a nő nem ment vissza Olaszországba.

Három hétig hitegette az apát, közben azonban beadta a kérvényt, hogy nála helyezzék el kislányukat,

ugyanis a felügyeleti jog az apát illette. Andrea, az apa bíróságra vitte az ügyet, három pert nyert, de hiába. Klaudia és a gyermek eltűntek, és azóta sem sikerült a nyomukra bukkanni pedig a nőt az Interpol is körözi.

Az apa az elmúlt években mindent megtett azért, hogy a gyermeke nyomára bukkanjon:

plakáton, valamint az olasz televízióban is kerestette, és még nyomravezetői díjat is felajánlott, de semmi nem vezetett eredményre. Andrea, az apa azonban továbbra is reménykedik, és minden évben megemlékezik kislánya születésnapjáról. Azóta született egy másik gyermeke, de ő nagyon örülne annak, ha a két kislány egyszer találkozhatna egymással.

Az eltűnt gyermeknek egyébként már óvodába kellene járnia idén a magyar törvények szerint.

"Sajnos a gyerek azóta sincs meg, pedig ez lett volna a törvény által megengedett legutolsó alkalom, hogy a kislányt beírassák" - mondta az ügyvédnő.

Őszi vakációra készülsz? Ezek nélkül el se indulj!http://www.life.hu/csalad/20160902-igy-csomagolj-ha-osszel-vakaciozol.htmlBár a nyárnak már sajnos búcsút intettünk, nyaralni, azaz vakációzni még ősszel is lehet! Sőt! Vannak országok, ahol a nagy meleg csak ezekben a hónapokban mérséklődik annyira, hogy élvezni lehessen. Ha őszi vakációra készülsz családoddal, mutatjuk, mit vigyetek mindenképpen magatokkal! CsaládOrigoJennifer Lopez nem járatja iskolába a gyermekeit: Ez vajon jó ötlet?http://www.life.hu/csalad/20160905-jennifer-lopez-sajat-maga-neveli-a-gyermekeit-a-rajongok-kiakadtak-a-hir-hallatan.htmlA 47 éves világsztár szerint az élet a legjobb tanítómester, így a gyermekeinek nincs szüksége semmilyen oktatási rendszerre. Család--Becsöngettek - Tedd könnyebbé gyerkőcöd számára a visszarázódást!http://www.life.hu/csalad/20160902-tanevkezdo-jotanacsok-szuloknek.htmlMúlt csütörtökön elkezdődött a 2016-os tanév. Mivel az első hét csonka volt, a valódi tanulás csak most következik. Stresszes időszak ez gyereknek, szülőnek és tanárnak egyaránt, van azonban néhány tippünk az anyukák és apukák számára, amik segítségével megkönnyíthetik a kisiskolás gyermekük iskolába való visszaszokását. CsaládOrigoMajka fiai iszonyatosan cukik: édes fotó Mariánról és Olivérről!http://www.life.hu/csalad/20160904-majka-majoros-peter-musorvezeto-nagyobbik-fia-iszonyatosan-cuki-foto-marianrol.htmlMajka és Dundika nagyobbik fia, Marián iszonyatosan cuki dolgot tett. Büszke szülei pedig kiposztolták. CsaládOrigoÍgy alakult Sarka Kata és Hajdú Péter hétvégéje: Fotók!http://www.life.hu/csalad/20160904-sarka-kata-es-hajdu-peter-kulon-toltottek-a-hetveget-ki-ki-hogyan.htmlSarka Kata és Hajdú Péter értelemszerűen külön töltötték a hétvégét. Míg Kata a gyermekeivel volt, addig Péter Samantha Fox és Sabrina társaságában mulatott. Család--Hármasban szép az élet? Tökéletes hétvégéjükről posztolt Sarka Katahttp://www.life.hu/csalad/20160903-sarka-kata-gyerekeirol-osztott-meg-fotot-noncsi-es-davidka-elkezdte-a-sulit.htmlHajdú Péter ugyan hiányzik a családi fotókról, de Kata állítja, így is tökéletes lehet egy hétvége. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.