színésznő Osvárt Andrea jóga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szépséges Osvárt Andrea kikapcsolódás közben sem feledkezik meg rajongóiról: legutóbb például elképesztő jógatudását mutatta meg. 

Osvárt Andi ezúttal bebizonyította, hogy nemcsak a képernyőn, hanem a jógamatracon is kiválóan mutat, ráadásul nem is akármilyen pozitúrával rukkolt elő. Nézzétek csak!

Csak a kezemet figyeljétek / watch my hands! #peacockpose from #shirshasana

Andrea Osvart (@andreaosvart) által közzétett videó,

A kérdés már csak az, vajon ki készítette ezt a naplementében készült gyönyörű videót?

#findyourbalance #szeretem #kézenállás #video #verticale #armbalance #balance #core #love #központ #mybalance

Andrea Osvart (@andreaosvart) által közzétett videó,

Osvárt Andrea ledobta a textilt: pucéron látható a sztár!

A magyar színésznő mostanában két olyan külföldi filmben is szerepelt, ami kiemelkedően sikeres volt az adott országban. A Yes című rövidfilmben a dögös híresség gyorsan megszabadul a ruháitól. A teljes cikket elolvashatod itt!

Elképesztő! Alec Baldwin felesége hatalmas pocakkal is edzhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160905-alec-baldwin-felesegenek-hilarianak-jol-all-a-terhesseg.htmlAlex Baldwin felesége, egyben a harmadik gyermekével várandós Hilaria Baldwin nagy pocakkal is szexi, és most Instagram-oldalán mutatta meg, hogy mi a titka... Ez Zsír!--Szinetár Dóra egyre vékonyabb – A színésznő rengeteget fogyotthttp://www.life.hu/ez-zsir/20160905-szinetar-dora-egyre-vekonyabb-ra-sem-ismerunk.htmlEgyáltalán nem meglepő, hogy Szinetár Dóra a legutóbbi fotóján is tündököl, az viszont már annál inkább, hogy a színésznő rengeteget fogyott. Ez Zsír!--Szexi és okos társ, vagy csak a pénzedre hajt? http://www.life.hu/ez-zsir/20160901-a-samsung-legujabb-okosoraja-elrabolja-a-nok-szivet-vagy-megsem.htmlEgy csodás találkozó reményében egészen Berlinig utaztunk, ahol az egyik legnagyobb techshow, az IFA mínusz egyedik napján végre bemutatták a lehetséges jövendőbelinket: a Samsung Gear S3 okosórát. Megérintettük, kipróbáltuk, elvittük egy körre, és a randevú után választ kaptunk arra is, hogy egy életre szóló társról, vagy csak egy futó kalandról van-e szó. Ez Zsír!--Így sütheted meg te is Magyarország cukormentes tortájáthttp://www.life.hu/ez-zsir/20160822-mostantol-te-is-megsutheted-magyarorszag-cukormentes-tortajat.htmlVégre kiválasztotta a szakmai zsűri azt a süteményt, mely méltónak bizonyult Magyarország cukormentes tortája címére. A finomságot Pechtol Zsolt egy volt tanulójával, azóta cukrásszá vált Szász Kingával együtt találta ki. Ha te is elkészítenéd, vagy csak tudni szeretnéd, hogy hol is kapható ez a nyalánkság, akkor olvass tovább! Ez Zsír!OrigoTücsi csempészett egy kis nyarat a mai borongós időjárásbahttp://www.life.hu/ez-zsir/20160822-hihetetlen-tucsi-bikinialakjara-nem-talalunk-szavakat.htmlLétezik tökéletes alakú nő, aki úgy fest bikiniben is, mint az álom? Igen! Tücsi szó szerint megtestesíti minden férfi és nő álmát. Nem hiszed? Mutatjuk! Ez Zsír!--Tóth Vera elképesztően jól néz ki: egyre vékonyabb!http://www.life.hu/ez-zsir/20160727-toth-vera-elkepesztoen-jol-nez-ki-egyre-tobbet-fogy-az-enekesno.htmlTóth Vera több sikertelen fogyókúra után most elképesztő formában van. A 31 éves sztár megmutatta, mennyire lefogyott. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.