A tökéletes popsira gyúr Dér Heni

popsi énekesnő Dér Heni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő ismét edzés közben szelfizett, és azt kell mondjuk, Henin nem látszanak meg a nyári strandkaják és a többi hízlaló finomság. 

Valószínűleg az edzés mellett arra is figyel a magyar sztár, hogy mit visz be a szervezetébe, különben nem lenne ennyire bomba alakja. Heni a minap edzés közben fotózta magát, és meg kell hagyni, szuperjól néz ki. Kockás has, szálkás karok és combok - ennyire jó a saját testsúlyos edzés?

Az énekesnő korábban elmesélte, heti ötször másfél órát edz, edzője, Andrea pedig abszolút kőkemény. Heni először nem akart női edzőt, ám Andrea az első órán annyira megdolgoztatta, hogy azóta is együtt sportolnak.

Amerika Kapitány, Batman, Thor – Színészek, akik szuperhőssé gyúrták magukathttp://www.life.hu/ez-zsir/20160907-szineszek-akik-szuperhosse-gyurtak-magukat-amerika-kapitany-batman-farkas.htmlAFPÍgy készült Tilla a Sztárban Sztár első adásárahttp://www.life.hu/ez-zsir/20160907-till-attila-edzoterembe-ment-hogy-formaba-hozza-magat-a-vasarnap-indulo-sztarban-sztar-adasara.htmlNemsokára kezdődik egy újabb évad a Sztárban Sztárból, ami a TV2 egyik legszórakoztatóbb műsora. Az énekes sztárműsor házigazdája, Tilla pedig már lázasan készül a vasárnapi első élő adásra. Ez Zsír!--Bódi Sylvinél a feje tetejére állt a világhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160906-bodi-sylvi-rudtancosnak-allt-tudasaval-pedig-mindenkit-lenyugozott.htmlImádjuk, amikor Bódi Syvi dimbes-dombos lankáiban gyönyörködhetünk, és ez most sincs másképp. A szépség ugyanis játszi könnyedséggel trükközött a rúdon, erről pedig egy fotó is készült. Az biztos, hogy irigykedve csodáljuk a modell hajlékonyságát. Hogy csinálod, Sylvi? Ez Zsír!Bangó Margit unokája, Tina mesés alakot villantott: csodás fotó! http://www.life.hu/ez-zsir/20160906-tina-alakja-egyszeruen-meses-emilio-nagyon-buszke-a-felesegere.htmlAz édesanya elmondása szerint pár évvel ezelőtt még jól érezte magát, ha tükörbe nézett, azonban ma már jobban elrejti a testét. Ez Zsír!--Szinetár Dóra egyre vékonyabb – A színésznő rengeteget fogyotthttp://www.life.hu/ez-zsir/20160905-szinetar-dora-egyre-vekonyabb-ra-sem-ismerunk.htmlEgyáltalán nem meglepő, hogy Szinetár Dóra a legutóbbi fotóján is tündököl, az viszont már annál inkább, hogy a színésznő rengeteget fogyott. Ez Zsír!--Az 5 legnagyobb hiba, amit a gyerekeid étkezése kapcsán elkövethetszhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160905-az-5-legnagyobb-hiba-amit-a-gyereked-etkezese-kapcsan-elkovethetsz.htmlA legtöbb gyerek legszívesebben egyfolytában pizzát meg csirkefalatokat enne, a legtöbb szülőnek pedig állandó lelkiismeret-furdalása van amiatt, hogy nem elég változatosan táplálja gyermekét. Egy anyuka, Charlotte Markey hasonló cipőben jár, ám mivel ő közel húsz éven át foglalkozott azzal, hogy a különféle táplálkozási szokásokat tanulmányozza, végül összeállított egy útmutatást szülők számára. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.