Ada brutáldögös bkinis fotóval búcsúzik a nyártól

Forrás: Instagram/Pinteradriennadaofficial -
bikini fürdőruha Ada
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Látszik, hogy Ada nem keveset edz: a bikinialakja fantasztikus. 

Adaa tengerparton lazulgat, innen oszt meg magáról nap mint nap fotókat a közösségi oldalán. Nemrég egy szuper, bikinis képpel mutatta meg, hogy két gyermek ide vagy oda, egy anyucinak is lehet bomba alakja.

Forrás: Instagram/Pinteradriennadaofficial

A csinos műsorvezető a tévézés mellett az edzősködéstis kitanulta, órákat is tart, így bőven eleget mozog. Ez meg is látszik rajta: alakja izmos, szálás, tónusos. Persze Ada az étkezésére is odafigyel, hiszen a két dolog csak együtt működik igazán.

Jamie Oliver felesége 4 héttel a szülés után szuperkarcsúhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160907-jamie-oliver-szakacs-felesege-4-hettel-a-szules-utan-szuperkarcsu.htmlJools Oliver 4 hete szült, de máris olyan vékony, mint egy éve. Ez Zsír!OrigoAmerika Kapitány, Batman, Thor – Színészek, akik szuperhőssé gyúrták magukathttp://www.life.hu/ez-zsir/20160907-szineszek-akik-szuperhosse-gyurtak-magukat-amerika-kapitany-batman-farkas.htmlAFP A tökéletes popsira gyúr Dér Henihttp://www.life.hu/ez-zsir/20160907-der-heni-enekesno-nagyon-dogosen-nez-ki-edzes-kozben.htmlAz énekesnő ismét edzés közben szelfizett, és azt kell mondjuk, Henin nem látszanak meg a nyári strandkaják és a többi hízlaló finomság. Ez Zsír!--Bódi Sylvinél a feje tetejére állt a világhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160906-bodi-sylvi-rudtancosnak-allt-tudasaval-pedig-mindenkit-lenyugozott.htmlImádjuk, amikor Bódi Syvi dimbes-dombos lankáiban gyönyörködhetünk, és ez most sincs másképp. A szépség ugyanis játszi könnyedséggel trükközött a rúdon, erről pedig egy fotó is készült. Az biztos, hogy irigykedve csodáljuk a modell hajlékonyságát. Hogy csinálod, Sylvi? Ez Zsír!Így készült Tilla a Sztárban Sztár első adásárahttp://www.life.hu/ez-zsir/20160907-till-attila-edzoterembe-ment-hogy-formaba-hozza-magat-a-vasarnap-indulo-sztarban-sztar-adasara.htmlNemsokára kezdődik egy újabb évad a Sztárban Sztárból, ami a TV2 egyik legszórakoztatóbb műsora. Az énekes sztárműsor házigazdája, Tilla pedig már lázasan készül a vasárnapi első élő adásra. Ez Zsír!--Az életével játszik a 310 kilós nő – Ő akar lenni a világ legkövérebb emberehttp://www.life.hu/ez-zsir/20160906-az-eletevel-jatszik-a-450-kilos-no-akit-a-baratja-etet.htmlMonica Riley több mint 300 kiló, már a mozgás is nehezére esik, de ez sem állíthatja meg abban, hogy ő legyen a világ legszélesebb csípőjének tulajdonosa. Továbbra is eszik, és az sem érdekli, hogy ezzel veszélybe sodorja az egészségét. Mindebben pedig barátja is támogatja... Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.