Semmi kétség: második gyermekét várja Natalie Portman

Forrás: AFP/Tiziana Fabi -
színésznő terhesség Natalie Portman
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár még nem erősítette meg hivatalosan, de a róla készült képeken egyértelműen látszik a színésznő kerekedő pocakja. 

Natalie Portmant a velencei filmfesztiválon, a vörös szőnyegen kapták lecsevégre. A sztár egy mesés, neki készített Dior ruhában pompázott, amiben egyértelműen látszott kerekedő pocakja. Ez nem lehetett nagy vacsora vagy puffadás eredménye - ez tényleg terhespocak!

Forrás: AFP/Tiziana Fabi

A sztárnak egyébként már van egy ötéves kisfia, Aleph a férjétől, Benjamin Millepied-től.

Forrás: AFP/Tiziana Fabi

Natalie egészen kivirult mostanában: filmet rendez, és úgy tűnik, nagy esélye van Oscart nyerni2017-ben. Hacsak épp akkor nem a szülőszobán lesz a színésznő - mi ugyanis úgy tippeljük, nagyjából az ötödik hónapban lehet.

Forrás: AFP/Tiziana Fabi
Elfeledett tragédiák - Hírességek, akik elvesztették gyermekükethttp://www.life.hu/csalad/20160908-hires-szulok-akik-tragikus-korulmenyek-kozott-vesztettek-el-a-gyermekuket.htmlHiába híresek, hiába keresnek naponta akár milliókat is, a tragédiák őket sem kerülik el. Az alábbi hírességeket az egyik legfájdalmasabb veszteség érte: elvesztették gyermeküket. Bár vannak esetek, amelyek több évtizeddel ezelőtt történtek, a gyászoló család fájdalma valószínűleg sosem fog teljesen elmúlni, CsaládOrigoMegmutatta gyermekeit Marsi Anikó: így még nem láttad az édesanyát http://www.life.hu/csalad/20160908-marsi-aniko-kisfiai-megmutatta-gyermekeit-a-sztar-igy-meg-nem-lattad-oket.htmlBár a Tények műsorvezetője nagyon védi a magánéletét, egy fotózás kedvéért úgy döntött, hogy most először megmutatja két nagyfiát a kamerák előtt. Család--Nyílt levél egy anyától, aki megelégelte a cseléd szerepéthttp://www.life.hu/csalad/20160902-level-egy-anyatol-aki-megelegelte-a-cseledszerepet.htmlMég a 21. században is vannak, akik úgy gondolják, hogy kizárólag a nők, az édesanyák feladata a háztartás vezetése és a család összetartása. Ez ellen a sztereotípia ellen is szeretne szólni most egy olvasónk, aki megelégelte, hogy a családja magától értetődőnek veszi, hogy ő mindent elvégez helyettük. Család--Már az újszülöttek is börtönbe kerülhetnek?http://www.life.hu/csalad/20160907-a-gyerekuket-is-vihetnek-a-bortonbe-az-edesanyak.htmlA büntetés-végrehajtási törvény tervezett módosításától függ, hogy jövőre a csecsemőjükkel együtt vonulhatnak-e a börtönbe a szabadságvesztésre ítélt anyák, vagy sem. Család--Ryan Reynolds: "A feleségem sajnos most nagyon terhes" http://www.life.hu/csalad/20160907-ryan-reynolds-oszinten-vallott-felesege-terhessegerol-a-sztar-szerint-ilyen-az-apasag.htmlA színész egy interjúban beszélt a felesége terhességéről. Bár a szívtipró már alig várja a második babát, hiányolja párját egy-egy nagyobb rendezvényről. Család--Tatabánya: a szülők csótányok között “nevelték” a kiskorú gyermekeikethttp://www.life.hu/csalad/20160907-tatabanyan-a-szulok-csotanyok-kozott-neveltek-a-kiskoru-gyermekeiket.htmlSzeretet és törődés nélkül, csótányok között cseperedtek egy tatabányai pár gyermekei, akik számára teher volt a gondozásuk. Hetente egyszer fürödhettek, az 5 hónapos kisbaba pedig tápszer helyett olykor almalevet kapott. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.