Ördög Nóra a gyerekeiről vallott: “Mici biztos képzőművész lesz”

Fotó: M. Schmidt János/Origo -
Mici Ördög Nóra Venci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezető munkája beindult, ahogy elkezdődött az ősz, de szerencsére ez a nyár neki is a pihenésről szólt, amire szüksége is volt. Most viszont már nagy a pörgés, a munkája is más és a gyerekek napirendje is változott: Vencel bölcsődés lett, Mici pedig az óvodát kezdte el.

Nóra a nyarat főként pihenéssel töltötte, ami saját bevallása szerint nagyon jót tett a családnak. Mivel tudta, hogy ősszel a Star Academy beindul, ami nagyon intenzív lesz, ugyanakkor kiszámítható is. Így sokkal tervezhetőbb a napirendje.

Fotó: M. Schmidt János/Origo

Nagy változást hoz az életében az is, hogy a lurkók egyre inkább felnőnek, és egyre inkább csillogtatják meg a tehetségüket. "Palkóval jókat mosolygunk azon, hogy Mici biztos képzőművész lesz.

Állandó program a festés, rajzolás, gyurmázás, és nagyon izgalmas dolgokat csinál.

Neki biztos van ilyen típusú vénája. Közben Vencike még az autóknál tart, igazi pasi. De azt látom, hogy sokkal kitartóbban csinálja a dolgokat. Ha elkezdenek valamivel játszani, akkor Mici sokkal hamarabb ráun, míg Venci ott ül mellette, és csinálja. Ez lesz talán az egyik erőssége" - árulta el Nóra a hot! Magazinnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.