Filmpremierek, divathét, megnyitók – a nyár után végre beindult az őszi szezon, ami rengeteg vörös szőnyeges eseménnyel vette kezdetét. Nézzük, melyek voltak ezek!

A legcsillogóbbak  

Tom Ford show-jával kezdetét vette a New York-i divathét. A sok híresség között a combvillantó Rita Ora is megjelent egy dögös, testhezálló ruhában, ami a csillogást sem nélkülözte. A másik tündöklő ruha a héten Katie Holmes-é volt, aki az új Cartier üzlet megnyitóján vett részt. Egészen más stílusú ruhát választott, mint az énekesnő. Neked melyik jön be jobban?

Rita Ora és Katie HolmesForrás: AFP

Akik sokat mutattak magukból  

Tom Ford vendéglistájáról Naomi Campbell és Alicia Keys sem maradtak le. A hálós részletekkel kiegészített ruhák jól mutattak a sztárokon, habár Naomi Campbell mellbimbója nem sok takarást kapott.

Naomi Campbell és Alicia Keys

Forrás: AFP, Northfoto

Farmermánia  

A héten két modell is megmutatta, mennyi lehetőség van egy farmerban, ami elegáns outfitek alapja is lehet. Gigi Hadid és Hilary Rhoda is tökéletesen vette az akadályt.

Gigi Hadid és Hilary RhodaForrás: Northfoto

Pasimustra  

A héten a világpremiert is megtartották, és már Európába is eljött a Bridget Jones harmadik részének színészgárdája. Renée Zellweger ruháitól nem estünk hasra, de a két főszereplő pasit, Patrick Dempsey-t és Colin Firth-t érdemes megnézni.

Patrick Dempsey és Colin FirthForrás: Northfoto