Ezen a fotón hatódott meg a fél világ

halál ikrek koraszülött kisbaba család szeretet ölelés kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Százezrek szeme lábadt könnybe a koraszülött babák fotója láttán, ami újabb bizonyíték arra, milyen különleges is a kapcsolat az ikrek között.

Egyszerre két – vagy éppen több – babának életet adni mindenki számára igen megerőltető és kockázatos, így sajnos nem minden ikerszülés végződik szerencsésen. Különösen szívszaggató történetet mesél el az a kép, ami nemrégiben bejárta az internetet. A fotót a gyerekek édesanyja posztolta a Facebookra.

Brandy Guettler augusztusban ikreknek adott életet, a fiúkat Hawknak és Masonnak nevezték el. Az egyik kisfiú sajnos egy nagyon ritka betegséggel született, az esélyei igen rosszak voltak. A tüdeje nem működött megfelelően, és a hasi szervek vérellátása sem volt kielégítő. Az orvosok és a szülők 20 napon keresztük küzdöttek a kis Hawk életéért. Ebben a nehéz időszakban készült ez a fantasztikus fotó is.

„Azon a napon, amikor a kép készült, Mason nagyon nyugtalan volt" - meséli Brandy. "Az egyik nővér javaslatára Hawk mellé fektettük. Ahogy megérezte testvére közelségét, Mason átölelte Hawkot, és elmosolyodott. Mindketten tudták, hogy egymásra mindig számíthatnak.”

Ez egy olyan pillanat volt, ami az egész családnak reményt adott. Azonban Hawk ereje elfogyott, és nem sokkal később elhunyt. A családnak a mély gyászon kívül nem maradt más, mint ez a gyönyörű fotó fiaikról.

Nagy Feró: "Engem sohasem dugnának be a gyerekeim egy idősek otthonába!"http://www.life.hu/csalad/20160909-nagy-fero-oszinten-meselt-a-csaladjarol.htmlVV Béci és párja egyáltalán nem értenek egyet a gyerekkérdésbenhttp://www.life.hu/csalad/20160909-vv-beci-es-parja-nem-ertenek-egyet-a-kovetkezo-gyermek-erkezesenek-idopontjaban.htmlHoppá! Hamarosan bővül a Berki-Hódi család?http://www.life.hu/csalad/20160909-berki-es-hodi-ujabb-gyerekeket-szeretnenek-krisztian-ketto-pamela-egyet.htmlLajtai Kati megmutatta gyönyörű kisbabájáthttp://www.life.hu/csalad/20160909-lajtai-kati-kisfia-mate-megszuletett-az-anyuka-vegre-megmutatta-a-csoppseget.htmlGáspár Lacinak háromgyerekes apukaként lett teljes az életehttp://www.life.hu/csalad/20160909-a-legujabb-tronorokos-szuletese-utan-gaspar-laciek-elkeszultek-a-gyerekszobaval.htmlPirner Alma: "Bölcsődeellenesek vagyunk"http://www.life.hu/csalad/20160909-pirner-alma-az-edesanya-nem-hisz-a-bolcsodeben-alternativ-lehetosegek-erdeklik.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.