Ördög Nóra olyan, mint egy tavaszi fuvallat

Forrás: facebook.com/staracademytv2 -
fashion week műsorvezető Star Academy ruha Majka Keresztes Ildikó Ördög Nóra Pásztor Anna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ördög Nóra ruháira legalább annyira kíváncsiak vagyunk a Star Academyben, mint a versenyzők teljesítményére. 

A mai szett nem annyira dögös, mint amit az első élő showban viselt Nóra. Légies kék ruhájában olyan, mint egy tavaszi szellő. Erre erősít rá oldalra fésült frizurája is. A fekete bőröv helyett viszont valami mást is kitalálhattak volna. Természetesen Majka ruháját most is Nóráéhoz passzinották: a piros hosszú ujjú ing tökéletesen harmonizál Nóra cipőjének színével.

Forrás: facebook.com/staracademytv2


A legextrémebb most is Pásztor Anna, frizurája olyan, mitha halász hálót erősítettek volna a fejére. Keresztes Ildikónak is volt már jobb a frzurája, olyan érzésünk van, mintha konektroba nyúlt volna.

Videóban villantott Mihalik Enikőhttp://www.life.hu/trend/20160910-videoban-villantott-mihalik-eniko-megmutatta-csipkes-bugyijat.htmlSörhas és kilógó mellek - Elhasznált testét mutogatta Lindsay Lohanhttp://www.life.hu/trend/20160903-szornyu-allapotban-van-lindsay-lohan-teste.htmlHoppá! Fárfiasabb ruhákra váltott Conchita Wursthttp://www.life.hu/trend/20160903-veszitett-noies-bajabol-conchita-wurst-ferfiasabb-ruhakban-mutatkozik.htmlÍgy szabadulhatsz meg egyetlen mozdulattal 15 kilótólhttp://www.life.hu/trend/20160902-szoftver-a-testi-hibak-javitasara.htmlMeghalt Sonia Rykiel francia divattervezőhttp://www.life.hu/trend/20160825-meghalt-sonia-rykiel-francia-divattervezo-86-eves-volt.htmlGönczi Gábor magára vállalta Marsi bakiját - büntetés nem leszhttp://www.life.hu/trend/20160825-gonczi-gabor-magara-vallalta-marsi-nevetgelos-bakijat-buntetes-nem-lesz.html




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.