Felismered? Ez az édes kisfiú most az RTL Klub sztárja

ÉNB Gábor fotó Nyerő páros gyerekkor Király Peti
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Éjjel-Nappal Budapest sztárját, Király Petit két hete a Nyerő párosban is láthatjuk, ahol nem szerepet játszik, hanem valódi énjét is felfedte.

Most egy gyerekkori fotót is posztolt magáról, ami 31 évvel ezelőtt készült egy esti fürdőzés alkalmával. Ki gondolta volna, hogy az angyalarcú kisfiúból egyszer tévésztár lesz?

Saját unokáját szülné meg az asszony a halott lánya helyetthttp://www.life.hu/csalad/20160911-halott-lanya-lefagyasztott-petesejtjeibol-szulne-meg-unokajat-az-angol-asszony.htmlRapid házasságok Hollywoodban http://www.life.hu/csalad/20160909-a-legrovidebb-hazassagok-hollywoodban.htmlHatalmasra nőtt Baby Gabi pocakja - Fotóhttp://www.life.hu/csalad/20160910-hatalmasra-nott-baby-gabi-pocakja-36-hetes-terhes-foto.htmlKeserű búcsú: Visszavették az asszony örökbefogadott ikerbabáithttp://www.life.hu/csalad/20160910-visszavettek-az-asszony-orokbefogadott-ikerbabait.htmlFontos hagyományt vihet tovább Liptai Claudia kisfiahttp://www.life.hu/csalad/20160910-fontos-hagyomanyt-vihet-tovabb-liptai-claudia-kisfia-pataki-cukraszda-erden.htmlEzen a fotón hatódott meg a fél világhttp://www.life.hu/csalad/20160910-ikerbabak-fotoja-koraszulottek-egymast-olelve-mosolyognak.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.