Victoria Beckham modelljei visszavágnak: ők bizony nem anorexiásak!

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Neilson Barnard -
anorexia Victoria Beckham evés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemrég az a vád érte Beckhamnét, hogy szándékosan választott csontsovány lányokat új kollekciója bemutatójára. A modellek azonban most visszavágnak. 

Victoria vasárnap mutatta be a jövő tavaszi kollekcióját, ám a kifutón kizárólag extrasovány lányok voltak. Persze a kritikusok nekiestek a tervezőnek, hogy miért csak anorexiás lányokat választott - mostanában ugyanis egyre népszerűbbek a kissé formásabb, normál alkatú modellek. Beckhamnénél a kifutón viszont minden lány 4-es méretű, vagy annál kisebb volt, derékméretük pedig 60 centi vagy kevesebb.

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Neilson Barnard

A sztár maga válogatta a show-ra a lányokat, akik tényleg csontsoványak, Instagram oldalukon viszont szívesen osztanak meg olyan fotót, amin étellel, itallal szerepelnek. A 26 éves Mica Arganaraz egy pizzával fotózkodott, de a lányt elnézve képtelenek vagyunk elhinni, hogy beleférne a gyomrába akár egy szelet is.

Forrás: instagram/micaarganaraz

De sok kritika érte Ondria Hardin testét is: pedig a szupervékony lány imád jógázni és sörözni egyszerre.

Forrás: instagram/ondriahardin

Sajnos vele kapcsolatban is kissé szkeptikusak vagyunk, tekiintve, hogy egyébként ennyire vékony:

Forrás: instagram/ondriahardin

Persze az is lehet, hogy mindannyian nyertek a génlottón, és valóban annyit ehetnek és ihatnak, büntetlenül, amennyi csak beléjük fér!

Puncivillantás felsőfokon! Ez a legújabb trend a vörös szőnyegenhttp://www.life.hu/trend/20160912-a-puncivillantas-a-legujabb-trend-a-voros-szonyegen.htmlA köldökig dekoltált ruhák ideje lejárt. Bella Hadid puncivillantása óta mindenki így akar kitűnni a vörös szőnyegen. Nektek mennyire jön be ez az új irány? Trend--Tücsi még utoljára falatnyi bikinibe bújtatta dögös testéthttp://www.life.hu/trend/20160912-tucsi-kihasznalta-az-utolso-jo-idot-es-formas-testet-bikinibe-bujtatta.htmlTücsitől megszokhattuk, hogy hétről-hétre, sőt napról-napra szexi képekkel ajándékoz meg minket. A hétvégén például, kihasználva az utolsó napsugarakat, formás testét ismét pici kis bikinibe bújtatta. TrendOrigoMutat is meg nem is! Sejtelmes hálós szettek őszrehttp://www.life.hu/trend/20160909-sejtelmes-halos-szettek-oszre.htmlTi is imádjátok az olyan szetteket, amik mutatnak és közben el is takarnak? Sejtelmes, romantikus, érzéki hatást ad ez a furcsa kettősség, amire most három outfitet mutatunk nektek. TrendOrigoKatie Holmes végre jól nézett ki – Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20160909-heti-stilusmustra-szerepel-benne-katie-holmes-naomi-campbell-rita-ora.htmlFilmpremierek, divathét, megnyitók – a nyár után végre beindult az őszi szezon, ami rengeteg vörös szőnyeges eseménnyel vette kezdetét. Nézzük, melyek voltak ezek! TrendOrigoKatie Holmes végre jól nézett ki – Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20160909-heti-stilusmustra-szerepel-benne-katie-holmes-naomi-campbell-rita-ora.htmlFilmpremierek, divathét, megnyitók – a nyár után végre beindult az őszi szezon, ami rengeteg vörös szőnyeges eseménnyel vette kezdetét. Nézzük, melyek voltak ezek! TrendOrigoMeztelenruhában borzolta a kedélyeket Kim Kardashianhttp://www.life.hu/trend/20160910-kim-kardashian-valosagshow-sztar-atlatszo-ruhaban-jelent-meg-egy-partin.htmlKanye West polgárpukkasztó pucérkodásairól (is) elhíresült neje ezúttal egy New York-i partin tette tiszteletét az alább is látható ruhakölteményben, ami nem sokat hagyott a képzeletre. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.