Eddig nem tűnt fel senkinek? Lea Seydoux kisbabát vár

Forrás: NORTHFOTO/Psaila Robin -
terhesség Lea Seydoux James Bond Spectre
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznőt a hét elején kapták lencsevégre - méghozzá pocakosan!

Natalie Portman a múlt héten jelent meg nagy pocakkal egy filmfesztiválon - akkor derült ki, hogy a világsztár babát vár. Most úgy fest, Lea Seydoux, az egyik legszebb James Bond-lány is beállt azon sztárok közé, akik beszéd helyett egyszer csak megmutatják gömbölyödő pocakjukat. A színésznőt a torontói filmfesztiválon kapták lencsevégre, Lea pedig titkolni sem akarta, hogy kisbabát vár.

Forrás: NORTHFOTO/Psaila Robin

A 31 éves sztár eddig is nagyon keveset beszélt a magánéletéről, így nem csoda, ha a terhességének hírét sem osztotta meg a világgal.

Így csapatták a nyáron az Instagram burzsuj tinédzsereihttp://www.life.hu/csalad/20160913-igy-toltottek-a-nyarat-az-instagram-kogazdag-kolykei.htmlNem kell ahhoz kőgazdagnak lenni, hogy a nyarat felhőtlen szórakozással töltse el az ember fia vagy lánya. Ha viszont egy tininek - szülei jóvoltából - van is mit a tejbe aprítania, akkor szó szerint az egész világ kinyílik előtte, és az uncsi fesztiválozás és strandolás kombó helyett a földi halandók számára szinte elképzelhetetlen szinteken tölheti el a nyári szünetet. Lássuk hát, hogyan telt a vakáció az Instagram kőgazdag tinédzserei számára. Család--Újabb sztárbébi! Megszületett Alec Baldwin negyedik gyermeke http://www.life.hu/csalad/20160913-alec-baldwin-negyedik-gyermeke-cuki-foto-a-legujabb-sztarcsemeterol.htmlA csöppség szeptember 12-én jött a világra. A kis Leonardo Ángel Charles Baldwinról már az első fotó is felkerült a közösségi oldalra. Család--Nagy kaland előtt áll Sarolta hercegnő: Katalinék elviszik őt Kanadábahttp://www.life.hu/csalad/20160912-sarolta-hercegno-is-katalinnal-es-vilmossal-utazik-kanadaba.htmlKatalin és Vilmos döntöttek: gyermekeikkel utaznak a világ másik végére. Család--Megható fotón pózol kislányával Katie Holmeshttp://www.life.hu/csalad/20160912-meghato-foton-pozol-kislanyaval-suri-cruise-zal-katie-holmes.htmlA színésznő a minap egy nagyon édes képet mutatott kettejükről a közösségi oldalán. CsaládOrigoSaját unokáját szülné meg az asszony a halott lánya helyetthttp://www.life.hu/csalad/20160911-halott-lanya-lefagyasztott-petesejtjeibol-szulne-meg-unokajat-az-angol-asszony.htmlEgy hatvanéves angol nő halott lánya gyermekét szülheti meg, és ez már a bíróságon is engedélyezték neki.Család--Rapid házasságok Hollywoodban http://www.life.hu/csalad/20160909-a-legrovidebb-hazassagok-hollywoodban.htmlNeked mi jut eszedbe Britney Spears első férjéről, Jason Alexanderről? Semmi? Na, és mi a véleményed Renée Zellweger exférjéről? Az sem tudtad, hogy volt már férjnél? Nyugi, teljesen normális, hogy nem emlékszel ezekre a hajdani párokra, frigyük ugyanis pillanatok alatt véget ért. Jöjjenek Hollywood legrövidebb házasságai. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.