Kim Kardashianná alakította át magát a 15 éves fiú

Forrás: Facebook/Kairah Sierra Kelly -
Kim Kardashian Anglia transzneműség nemátalakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fiúnak született Tayler a nyári szünet után már lánykért tért vissza a gimnáziumba. Az átalakulás még nem teljes, de Kiara már így is sokkal jobban érzi magát, hiszen egyre jobban hasonlít példaképére Kim Kadashianre.

Meglepően csinos csaj lett a 15 éves Taylerből. Már gyerekként is inkább lány barátai voltak, a focit és a fiús ruhákat sem szerette, és ha tehette a lakásban sminkelte magát.

„Már 8 éves koromban szoknyában és ruhában képzeltem el magam"

Forrás: Facebook/Kairah Sierra Kelly

Keresztény édesanyja és mostohaapja ezt nem nézték jó szemmel és nagyon féltették is fiúkat a rosszindulatú megjegyzésektől, de lassan beletörődtek fiuk identitásába.

Tayler 11 éves korában már biszexuálisnak, két évvel később már melegnek vallotta magát.

Szülei fokozatosan barátkoztak meg az átváltozás és transzneműség gondolatával, hiszen ekkor már, azt is megengedték neki, hogy iskolán kívül sminkelje magát.

"Nagyon furcsán éreztem magam, amikor a tükörbe néztem, olyan volt, mintha egy idegent látnék. Nyolc éves korom óta mindig női ruhákban képzeltem el magam" - mondta Tayler a Dayli Mailnek.

A ma már Kiarah-ként élő fiatal életében a végső lökés az volt, hogy 14 évesen látott egy YouTube sminkvideót, amit egy transznemű késztett, aki elmondta, hogy ő mindig is tudta, hogy rossz testbe született. Tayler ekkor jött rá, hogy vele is ugyanez van. tanítás alatt írt egy sms-t édesanyjának, amiben leírta, hogy ő valójában transznemű.

Forrás: Facebook/Kairah Sierra Kelly

Az angliai Middlesbroughban élő gimnazista most komoly lépésre szánta el magát. A nyári szünet után már lánykért tért vissza a gimnáziumba.
„Most amikor belenézek a tükörbe magamat látom. Nagyon ideges voltam amikor szeptember 5-én felbukkantam, de nem kellett volna, hogy az legyek. Mindenki annyira támogató volt.

Nagyon boldog voltam"

A szülei elfogadták és azóta is támogatják Kiarah-ként élő gyereküket, aki szeretné, ha minél hamarabb elkezdődhetne a nemváltoztató átalakításra a felkészítése, de ehhez még túl fiatal. Kiarah sminkjét, haját és ruháit legnagyobb példaképe Kim Kardashian inspirálja. És az is biztos, hogy, sminkelésből az átalakuláshoz már nem kell különórákat vennie.

Micsoda vagányság! Nézd meg Palvin Barbi legújabb fotójáthttp://www.life.hu/trend/20160914-palvin-barbi-vagany-rockkerkent-csucsorit-legujabb-fotojan.htmlPalvin Barbi tényleg a világ egyik legszebb nője. Ezúttal nem csilli-villi vörösszőnyeges fotón láthatjuk, hanem egy igen vadóc szerelésben. TrendPalvin Barbara kecses hattyúként tündökölt a velencei filmfesztiválonhttp://www.life.hu/trend/20160901-palivn-barbara-gyonyoru-feher-ruhaban-lepett-a-velencei-filmfesztival-voros-szonyegere.htmlPalvin Barbi a világsztárok luxuséletét éli: világhírű barátok, meseszép helyszínek, fotózások csúcsgázsival és vörös szőnyeges események. A 73. Velencei Nemzetközi Filmfesztivál vörös szőnyegén láthattuk legutoljára az álomszép modellt, akire méltán lehetünk büszkék. Úgy tündökölt, mint egy hollywoodi díva. Trend--Tücsi még utoljára falatnyi bikinibe bújtatta dögös testéthttp://www.life.hu/trend/20160912-tucsi-kihasznalta-az-utolso-jo-idot-es-formas-testet-bikinibe-bujtatta.htmlTücsitől megszokhattuk, hogy hétről-hétre, sőt napról-napra szexi képekkel ajándékoz meg minket. A hétvégén például, kihasználva az utolsó napsugarakat, formás testét ismét pici kis bikinibe bújtatta. TrendOrigoBridget Jones-on nem fog az idő- Renee Zellweger felkerült a kortalan színésznők listájárahttp://www.life.hu/trend/20160805-renee-zellweger-a-bridget-jones-karakter-megformaloja-semmit-sem-valtozott-az-elmult-evekben.htmlTöbb mint 10 éve már annak, hogy a világ első számú béna szinglije, Bridget Jones esetlen történetével és naív szerelmi viszonyaival belopta magát a szívünkbe. Trend--Bugyi nélkül lépett a vörös szőnyegre az orosz modell: És mindent látni lehetetthttp://www.life.hu/trend/20160805-bugyi-nelkul-lepett-szonyegre-az-orosz-modell-es-nem-felt-megmutatni-formas-hatsojat.htmlA napokban mutatták be a legújabb amerikai mozifilmet, a Suicide Squad- ot, ami óriási felháborodást keltett a mozirajongók körében. Sokan nem értik, hogy lehet egy mozifilm ennyire gagyi és hogyan képesek a világsztárok ennyire büszkén felvállalni ezt az izzadságszagú sztorit. No de nem csak a film okozott feltűnést a közelmúltban, hanem egy benne szereplő orosz modell is.. Trend--Ritkán lehet így látni a gyönyörű énekesnőt- Zséda megmutatta reggeli arcáthttp://www.life.hu/trend/20160804-zseda-ritkan-mutatkozik-smink-nelkul-farmerben-most-instagramon-megmutatta.htmlA gyönyörű énekesnő szinte mindig makulátlan külsővel és gondosan megtervezett ruhakreációkkal mutatkozik a nagyérdemű előtt. Ez esetben viszont kivételt tett, és a natúr valóságot is megmutatta Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.