Palvin Barbara POSZT szelfi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Palvin Barbi tényleg a világ egyik legszebb nője. Ezúttal nem csilli-villi vörösszőnyeges fotón láthatjuk, hanem egy igen vadóc szerelésben.

Meg kell hagyni, Palvin Barbi azon kevés nők közé tartozik, akinek minden jól áll. Láttuk már gyönyörű tavitündérként pózolni Cannes tengerpartján, olykor dögös démonként köszön vissza óriásplakátokról, aligruhás képei közül is bőven válogathatunk. Most viszon

megmutatta rocker arcát is

- Iron Maiden pólóban,

60-as évek fémkeretes szemüveggel csücsörít közösségi oldalán,

közben pedig olyan ártatlan arcot vág, hogy még mi is elhisszük, hogy egy cuki tiniről van szó. Nem is csoda, hogy a világ egyik legmenőbb Forma 1-es pilótája, Hamilton is állandóan az ő kegyeit keresi.

Lastnight

Barbara Palvin (@realbarbarapalvin) által közzétett fénykép,

Tücsi még utoljára falatnyi bikinibe bújtatta dögös testéthttp://www.life.hu/trend/20160912-tucsi-kihasznalta-az-utolso-jo-idot-es-formas-testet-bikinibe-bujtatta.htmlTücsitől megszokhattuk, hogy hétről-hétre, sőt napról-napra szexi képekkel ajándékoz meg minket. A hétvégén például, kihasználva az utolsó napsugarakat, formás testét ismét pici kis bikinibe bújtatta. TrendOrigoPalvin Barbara kecses hattyúként tündökölt a velencei filmfesztiválonhttp://www.life.hu/trend/20160901-palivn-barbara-gyonyoru-feher-ruhaban-lepett-a-velencei-filmfesztival-voros-szonyegere.htmlPalvin Barbi a világsztárok luxuséletét éli: világhírű barátok, meseszép helyszínek, fotózások csúcsgázsival és vörös szőnyeges események. A 73. Velencei Nemzetközi Filmfesztivál vörös szőnyegén láthattuk legutoljára az álomszép modellt, akire méltán lehetünk büszkék. Úgy tündökölt, mint egy hollywoodi díva. Trend--Ezt nem kellett volna Britney: Sokkoló szelfit lőtt!http://www.life.hu/trend/20160809-britney-spears-nem-tul-elonyos-kepet-osztott-meg-kozossegi-oldalan.htmlBár nemrég beszámoltunk róla, hogy Britney Spears maga mögött hagyta a múltat, leszámolt labilis énjével, és csúcsformára edzette magát, ezúttal mégis bebizonyította, hogy neki is vannak rosszul sikerült pillanatai... TrendOrigoBridget Jones-on nem fog az idő- Renee Zellweger felkerült a kortalan színésznők listájárahttp://www.life.hu/trend/20160805-renee-zellweger-a-bridget-jones-karakter-megformaloja-semmit-sem-valtozott-az-elmult-evekben.htmlTöbb mint 10 éve már annak, hogy a világ első számú béna szinglije, Bridget Jones esetlen történetével és naív szerelmi viszonyaival belopta magát a szívünkbe. Trend--Bugyi nélkül lépett a vörös szőnyegre az orosz modell: És mindent látni lehetetthttp://www.life.hu/trend/20160805-bugyi-nelkul-lepett-szonyegre-az-orosz-modell-es-nem-felt-megmutatni-formas-hatsojat.htmlA napokban mutatták be a legújabb amerikai mozifilmet, a Suicide Squad- ot, ami óriási felháborodást keltett a mozirajongók körében. Sokan nem értik, hogy lehet egy mozifilm ennyire gagyi és hogyan képesek a világsztárok ennyire büszkén felvállalni ezt az izzadságszagú sztorit. No de nem csak a film okozott feltűnést a közelmúltban, hanem egy benne szereplő orosz modell is.. Trend--Ritkán lehet így látni a gyönyörű énekesnőt- Zséda megmutatta reggeli arcáthttp://www.life.hu/trend/20160804-zseda-ritkan-mutatkozik-smink-nelkul-farmerben-most-instagramon-megmutatta.htmlA gyönyörű énekesnő szinte mindig makulátlan külsővel és gondosan megtervezett ruhakreációkkal mutatkozik a nagyérdemű előtt. Ez esetben viszont kivételt tett, és a natúr valóságot is megmutatta Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.