Marsi Anikó fiai törik a magyart

Forrás: MTI/Kollányi Péter -
család anyanyelv Marsi Anikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egész család életére kiható döntést hozott Marsi Anikó, amikor a Tények műsorvezetői pozícióját elvállalta. Eleinte félt, most már viszont úgy gondolja, a lehető legjobb történt velük.

A Tények műsorvezetője néhány hónappal ezelőtt költözött haza családjával Spanyolországból. Vince és Vilmos még kicsik voltak, amikor elhagyták az országot, éppen ezért a két fiú sosem járt még magyar iskolába. Bár a szülők otthon kötelezővé tették a magyar nyelv használatát, a gyerekek mégis kínlódnak az anyanyelvükkel.

Marsi Anikó Forrás: MTI/Kollányi Péter

"Egyikük sem járt még magyar iskolába, ezért nagyon aggódtam. Legelső nap, amikor hazajöttek a suliból, és mindkettőnek csillogott a szeme, akkor megnyugodtam. Az igazság az, hogy jobban beszélnek angolul, mint magyarul, ezért két tannyelvű iskolát választottunk. Otthon mindig is kötelező volt magyarul beszélni, hiszen ez az anyanyelvük. Három évvel ezelőtt, amikor elmentünk, nem is gondoltam, hogy ha más lesz a közegük, és más lesz a nyelv, amit használnak az iskolában, akkor felejtenek az anyanyelvükbôl. Könnyelműen rántottam a vállamon akkor: ugyan már, hogy lehetne azt elfelejteni" – mesélte Marsi Anikó a Hello! magazinban adott nagyinterjúban.

Nem semmi! Hamarosan megszületik Mel Gibson 9. gyerekehttp://www.life.hu/csalad/20160918-hamarosan-megszuletik-mel-gibson-kilencedik-gyereke-3-anyatol-9-gyerek.htmlMel Gibson az utóbbi időben sokkal inkább ittasan elkövetett botrányairól, zűrös magánéletéről, és botrányos viselkedéséről volt híres, semmint brilliáns színészi képességeiről. Ám most úgy tűnik újra béke költözik a világsztár életébe, barátnője kisbabát vár. Család--Órisápocakot villantott Baby Gabi!http://www.life.hu/csalad/20160902-oriaspocakja-van-baby-gabinak-aki-35-hetes-terhes-mar-kozossegi-oldalan-mutatta-meg-legujabb-fotojat.htmlBaby Gabi óriáspocakkal várja ikrei érkezését. Az énekesnő számára nem volt felhőtlen időszak a terhesség, de hamarosan kibújnak a babák és minden probléma a feledés homályába merül. Család--Pachmann Péter: "Mióta Anna megvan, szelídebb lettem!"http://www.life.hu/csalad/20160802-pachmann-peter-joshi-bharattal-beszelgetett-csaladrol-kislanyarol.htmlPachmann Péter magánéletéről ritkán olvashatunk. Nem véletlen, hiszen a Tények műsorvezetője óvja családját és csak ritkán enged betekintést mindennapjaikba. Joshi Bharatnak viszont mesélt kislányához fűződő viszonyáról.Család--Vége Kanye West és Kim Kardashian házasságánakhttp://www.life.hu/csalad/20160713-vege-kanye-west-es-kim-kardashian-hazassaganak.htmlEgyre több minden utal rá, hogy nem csak pletyka volt Kim Kardashian és Kanye West házasságának válsága. Család--Schwarzenegger házasságon kívül született fia szakasztott az apjahttp://www.life.hu/csalad/20160711-schwarzenegger-hazassagon-kivul-szuletett-fia-szakasztott-az-apja.htmlArnold Schwarzenegger házasságon kívül született fia lehetne a legújabb Terminátor, hiszen megszólalásig hasonlít világhírű apjára. Leszámítva a hosszú loknijait. CsaládOrigoLajtai Kati megmutatta gyönyörű kisbabájáthttp://www.life.hu/csalad/20160909-lajtai-kati-kisfia-mate-megszuletett-az-anyuka-vegre-megmutatta-a-csoppseget.htmlNéhány hete, teljes titokban született meg a Crsytal egykori énekesnőjének, Lajtai Katinak a kisfia, Máté. Az édesanya megtartotta magának az első hetek intim élményét, ám mostanra végre megmutatta a csodaszép kisbabát. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.