Egy óra a boldogság - 60 perc után meghalt az újszülött!

halál fotó kisbaba szívszorító gyermek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tíz nappal a kicsi halála után a szülők úgy gondolták, nyilvánosságra hozzák azokat a képeket, amik akkor készültek, amikor még együtt volt az egész család!

Hayley Rice és Kevin Martin a terhesség 20. hetében tudta meg, hogy lányuk Edward-szindrómás, amely egy igen ritka genetikai rendellenesség- írja a The Sun magazin.
Az orvosok figyelmezették a párt, hogy a baba még magzatként életét vesztheti, de az is lehet, hogy születése után nem sokkal meghal. A házaspárpár úgy döntött,

szeretne találkozni a babával, és amíg lehet, együtt lenni vele.

A kép illusztráció Forrás: Dreamstime


A kislány pont édesapja születésnapján született meg a 37. hétre.

Sydney összesen 60 percet élt,

de az a 60 perc a szülei szerint különleges és minőségi volt. A kórház személyzete ugyanis belegyezett, hogy a kislány a szeretteivel legyen rövidke élete során, ne gépekre kapcsolva.
A szívszorító pillanatokat Nicky Heppenstall, önkéntes fotós örökítette meg, aki a képeket ajándékba adta a családnak.

A fotó illusztráció Thinkstock


A Nicky szerint a szülők nyugodtak voltak és fesztelenül viselkedtek, ami megkönnyítette a dolgát.

Mivel tudták, hogy a kislány meg fog halni, más lelkiállapotban voltak,

mint azok a szülők, akiket ez a hír felkészületlenül ér.

Nagyon megrendítő élmény volt velük lenni

– mesélte a 60 percről a fotós.
A babát nem tervezték a szülők, de nagyon örültek, amikor megtudták a hírt. A kisbabáról és a családról készült képeket IDE kattintva nézheted meg!

Sosem látott fotóval emlékezett elhunyt férjére Céline Dion

A gyászoló énekesnő közösségi oldalán osztott meg egy közös képet a nemrég elhunyt férjéről, René Angélilről.
"A gyerek összetörte a vaginámat!"http://www.life.hu/csalad/20160919-a-gyerek-osszetorte-a-vaginamat-pukiszolamokkal-szembesult-a-bloggermamai-a-korhazban.htmlKendőzetlenül vallott bolgján az újdonsult anyuka gyermeke születése utáni kínos pillanatokról. CsaládSzegénység, éhezés, kiszolgáltatottság - A világ gyermekeinek tragikus helyzetehttp://www.life.hu/csalad/20160919-szeptember-20-unicef-a-gyermekek-vilagnapja.html2015-ben körülbelül 1 millió gyermek számára életük első napja egyben az utolsó is volt – borzasztóan magas szám ez. Az UNICEF A világ gyermekeinek helyzete (SOWC 2016) című idei jelentése szerint pedig a világ legszegényebb kiskorúinak az életkörülményei a következő 15 évben csak tovább fognak romlani, amennyiben a kormányok, vállalatok, nemzetközi szervezetek nem tesznek erőfeszítéseket a megoldások keresésére. Szeptember 20-án a gyermekekre, elsősorban a fejlődő országok gyermekeire emlékezünk. Család--Kulcsár Edina kiborult: nem szeretne még gyereket a modell http://www.life.hu/csalad/20160920-kulcsar-edina-a-modell-meg-nem-szeretne-edesanya-lenni-video.htmlA műsorvezető nem érti, miért kell ennek a témának minden nap feljönnie. Vágyik az anyaságra, de nem most. CsaládFotó: Szabó Gábor - OrigoJó lenne tudni, mi a helyzet Ben Affleck és Jennifer Garner házasságávalhttp://www.life.hu/csalad/20160920-ben-affleck-es-jennifer-garner-hazassagaval-meg-nem-tudni-mi-a-helyzet-friss-fotok.htmlA sztárpár válás helyett ismét együtt mozdult ki: vajon hol tart most a románcuk? Család--Nem semmi! Hamarosan megszületik Mel Gibson 9. gyerekehttp://www.life.hu/csalad/20160918-hamarosan-megszuletik-mel-gibson-kilencedik-gyereke-3-anyatol-9-gyerek.htmlMel Gibson az utóbbi időben sokkal inkább ittasan elkövetett botrányairól, zűrös magánéletéről, és botrányos viselkedéséről volt híres, semmint brilliáns színészi képességeiről. Ám most úgy tűnik újra béke költözik a világsztár életébe, barátnője kisbabát vár. Család--Csodás szelfit lőtt Sarka Kata: így telt a család szombatja - Fotó!http://www.life.hu/csalad/20160917-sarka-kata-csodas-szelfit-lott-magarol-es-davidkarol-szombaton.htmlSarka Kata, aki legutóbb azt nyilatkozta, hogy már semmit sem akar Hajdú Pétertől, most egy csodás képet tett közzé. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.