Arnold Schwarzenegger edzőterem edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világsztár jövőre lesz 70 éves, de amit művel az edzőteremben, azt a fiatalok is megirigyelhetik!

Schwarzenegger, aki most már egy nagyon szexi nagypapi, egész életében kőkeményen edzett, ez meg is látszik izmain. A minap egy edzőteremben végzett bicepsz gyakorlatokat a világsztár, amiről videó is készült: nem semmi ez a pasi!

Pumping up! Link for the shirt is in my bio. Biceps can't be bought.

Arnold Schwarzenegger (@schwarzenegger) által közzétett videó,

Schwarzenegger a videóhoz odaírta, a bicepszet nem adják ingyen, ami igaz is: ezekért az izmokért bizony meg kell dolgozni. A színész ráadásul másokkal együtt gyúrt, nem a saját, luxus edzőtermében állt neki videót készíteni - ez pedig roppant szimpatikus számunkra.

A videót Vajna Tii is megosztotta Instagram-oldalán,

a színész mindenkinek jó példa lehet: sportolni kell egy életen át!

Fitnesz karkötők pro és kontra! Súlyos kérdések a mindentudó sporteszközrőlhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160919-mennyire-biztonsagosak-a-fitnesz-karkotok-most-kiderul.htmlA fitness trackerek, vagyis az aktivitásmérők népszerűsége folyamatosan növekszik. Csak 2016 első negyedévében közel 20 millió ilyen eszköz került forgalomba. A többségük GPS segítségével követi le a felhasználó által lefutott kilométereket, méri a szívritmust és a pulzust, illetve azt is képes átlátni, hogy alszik-e a felhasználó. Felmerül azonban a kérdés, hogy ezek az eszközök valóban biztonságosak-e. Ez Zsír!--Gyönyörű, izmos nők a 20. század elejéről: Fantasztikus vintage fotók!http://www.life.hu/ez-zsir/20160917-igy-neztek-ki-a-testepito-nok-100-evvel-ezelott-fantasztikus-vintage-fotogaleria.htmlRitkaságszámba ment akkoriban, ha egy nőnek edzett teste volt. Ezért inkább a szórakoztató látványosságok kategóriájába sorolták ezeket a testépítő hölgyeket. Így néztek ki a nők 100 évvel ezelőtt. Nem semmi! Ez Zsír!--Őszi egészségbombák! Ezekből a gyümölcsökből fogyassz minél többet!http://www.life.hu/ez-zsir/20160909-szolo-fuge-korte-alma-az-osz-legcsodasabb-gyumolcsei.htmlA gazdag nyári gyümölcsszezon után sem kell elkeseredniük a vitaminbombák imádóinak, ugyanis az ősz is rengeteg kincset tartogat számukra. Mutatjuk is, hogy miket kell mindenképpen beiktatni az étrendbe! Ez Zsír!Origo95 kilót fogyott a nő - az élete múlt rajtahttp://www.life.hu/ez-zsir/20160918-haley-duffy-95-kilot-fogyott-ezt-tortent-a-testevel.htmlLassú halál várt volna a 22 éves lányra, ám ő úgy döntött, nem hagyja magát. Ez Zsír!OrigoNyolcas ikrek után is dögös az édesanyahttp://www.life.hu/ez-zsir/20160914-visszater-regi-eletehez-az-octomam-felhagyott-a-pornozassal.htmlAz Octomam néven elhíresült Nadya Suleman 2009-ben azzal került az újságok címlapjára, hogy 8-as ikreknek adott életet. Ez Zsír!--Megdőlt az „5 másodperces” szabály mítosza: ne együk meg a földre esett falatokathttp://www.life.hu/ez-zsir/20160913-megdolt-az-5-masodperces-szabaly-mitosza-ne-egyuk-meg-a-foldre-esett-falatokat.htmlAz úgynevezett „5 másodperces szabály" egy régi mítosz, ami szerint bátran megehetjük a földre esett ennivalót akkor, ha 5 másodpercen belül felvesszük a padlóról. Egy friss kutatás szerint azonban nem számít, mennyi ideig volt a finomság a földön, a baktériumoknak akkor is volt lehetőségük az átjutásra az ételbe. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.