Kié lesz Angelina és Brad 400 millió dolláros vagyona?

Forrás: AFP/Frederic J. Brown -
Brad Pitt vagyonmegosztás Angelina Jolie
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világ egyik első számú sztárpárja nem kevés vagyont halmozott fel az elmúlt években. A válással nagy kérdés, ki, mit, mennyit kap a 400 millió dollárból. 

A 41 éves Angleina Jolie hétfőn adta be a válókeresetet, azóta Brad Pitt is kiadott egy közleményt a válással kapcsolatban. A pár 12 éve van együtt, 2 éve házasok, vagyonuk pedig körülbelül 400 millió dollár, illetve együtt hozták létre 2006-ban a Jolie-Pitt Alapítványt is. A világ minden táján vannak ingatlanjaik, így nagy kérdés, ki, mit kap a válás után. Állítólag ugyanis az ingatlanok a színésznő nevén vannak...

Forrás: AFP/Frederic J. Brown

A pár legnagyobb háza Hollywood keleti részén, Los Feliz-nél található. Az épületet még 1994-ben vásárolta meg Brad Pitt, és egy ideig itt élt exnejével, Jennifer Anistonnal. Később több környékbeli házat vásárolt hozzá, hogy egy hatalmas birtokuk lehessen, rengeteg férőhellyel.

A 35 hálószobás Chateau Miraval és a környező szőlészet Forrás: AFP/Michel Gangne

A párnak Santa Barbara tengerpartjánál is van egy 5 millió dollárt érő ingatlana, ám nagy kedvencük mégis a franciaországi házuk: a Provence-ban található Chateau Miraval, amit még 2008-ban vásároltak 60 millió dollárért, és ahol 2014 augusztusban kimondták egymásnak a boldogító igent.

Forrás: AFP/Carl Court

Ezen kívül Bradnek van egy ingatlana New Orleansban, ami körülbelül 6 millió dollárt ér, és 2015 óta próbálja eladni.

Nyílt levél a nőnek, akire rákiabáltam sorban állás közbenhttp://www.life.hu/csalad/20160919-nyilt-level-a-holgynek-akire-rakiabaltam-sorban-allas-kozben.htmlTermészetesen azt egy embertársunktól sem lehet elvárni, hogy egy számára szokatlan, vagy érdekes dologra ne figyeljen fel, adott esetbe nem kezdje el nézni. Az azonban igenis mindenkitől elvárható, hogy kíváncsiságával próbáljon meg nem beletaposni a másik ember érzéseibe. Család--Kulcsár Edina kiborult: nem szeretne még gyereket a modell http://www.life.hu/csalad/20160920-kulcsar-edina-a-modell-meg-nem-szeretne-edesanya-lenni-video.htmlA műsorvezető nem érti, miért kell ennek a témának minden nap feljönnie. Vágyik az anyaságra, de nem most. CsaládFotó: Szabó Gábor - OrigoHoppá! Tóth Gabi már eldöntötte gyerekei nevét http://www.life.hu/csalad/20160920-toth-gabi-nagy-csaladot-szeretne-az-enekesno-mar-eldontotte-a-gyereki-nevet.htmlTóth Gabi és Trap kapitány még az esküvőt sem tervezi, de az énekesnő már eldöntötte, hogy fogják elnevezni közös gyermekeiket. CsaládOrigoKi a legmenőbb apa-fia páros? Hát persze, hogy Ronaldóék!http://www.life.hu/csalad/20160918-cristiano-ronaldo-es-fia-aranyos-szelfin-pozolnak.htmlEddig kétségkívül David Beckham volt a legmenőbb fiús apuka, ám Cristiano Ronaldo lassan übereli a világsztárt. CsaládOrigoMarsi Anikó fiai törik a magyarthttp://www.life.hu/csalad/20160919-marsi-aniko-ket-fia-tori-a-magyart-sosem-jartak-magyar-iskolaban.htmlAz egész család életére kiható döntést hozott Marsi Anikó, amikor a Tények műsorvezetői pozícióját elvállalta. Eleinte félt, most már viszont úgy gondolja, a lehető legjobb történt velük. Család--Így köszöntötte kedvese a szülinapos Jason Sudeikisthttp://www.life.hu/csalad/20160918-jason-sudeikis-szeptember-18-an-lett-41-eves-olivia-wilde-neki-uzent.htmlJason Sudeikis 1975. szeptember 18-án született, így ma ünnepli 41. születésnapját. A kedvese, Olivia Wilde egy cuki fotóval köszöntötte a szerelmét.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.