Friderikusz Sándor nagy elhatározásra jutott, úgy döntött, leadja a súlyfeleslegét. Büszke is az akaraterejére, ugyanis több mint 10 kilótól sikerült már megszabadulnia, de nem szokott hozzá könnyen a testmozgáshoz. Az elején ki akarta lőni az edzőjét.

Fáradhatatlanul küzd Friderikusz Sándor, nemcsak a hiúsága miatt, hanem az egészsége érdekében is. Úgy döntött megszabadul jelentős súlyfeleslegétől, és eddig abszolút sikeresnek mondható az elhatározása. 

Friderikusz Sándor ki akarta lőni az edzőjétForrás: MTI/Földi Imre

"Június elején elhatároztam, hogy lefogyok. Már 14 kilót adtam le, és még ugyanennyit szeretnék; erre áprilisig adtam magamnak időt. Hogy utána mi következik? Szép sovány halott lesz belőlem. Már nem jojózom vissza, de semmi örömöm az életben" - idézi a hot! Magazin Friderikusz Muscic Fm-ben elhangzott szavait. A műsorvezető soha nem csinált titkot abból, hogy régóta küzd a felesleges kilókkal, nyár eleje óta folyamatosan hajnalban kel, hogy elkezdhesse a reggeli edzést. Futnia nem szabad, így 80 perceket gyalogol erőltetett menetben, és nagyon kevés kalóriát visz a szervezetébe. Mostanra sikerült hozzászoknia a mozgáshoz, de az elején az edzője látványa is kiakasztotta. "Az elején arra is gondoltam, hogy előveszem a pisztolyt, kilövöm őt, és alszom tovább. Mára azonban ha nem is mindig lelkesedem, belesimultam" - árulta el Friderikusz.

Friderikusz keményen kiosztotta Sebestyén Balázst
Ahogy írtunk róla, Sebestyén Balázs a Forbes magazinnak adott interjújában – már nem először – megint odaszúrt Ördög Nórának. Friderikusz Sándor nem hagyta szó nélkül a Morning Show műsorvezetőjének beszólásait, és hosszú írásban fejtette ki véleményét. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!