Újabb cuki kismamafotókat lőttek Mila Kunisról

Forrás: Instagram -
Ashton Kutcher lesifotók Mila Kunis kisbaba terhes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kertésznadrágban kapták lencsevégre Milát és gömbölyödő pockját. A sztár, aki legutóbb azt nyilatkozta a gyermekvállalásról, hogy nem állnak meg a második babánál, csodaszép kismama.

A színésznőt Los Angeles-ben fotózták le. Amíg a parkolását kifizette, addig a közelben lévő paparazzi sem tétlenkedett, és remek pocakos képeket készített a sztárról - írja a Daily Mail.

Forrás: NORTHFOTO/AKM Images / GSI Media/Bens Rmbi

"Tudod, mindig azt mondtam, hogy ha megszületik a második baba,

tudni fogjuk, ha szükségünk lesz egy harmadik babára.

Hiszek abban, hogy az ember megérzi, ha teljes a család" - nyilatkozta egy interjúban Mila.

Forrás: Instagram

Pocakja mérete miatt felröppentek a hírek, hogy talán ikrekkel terhes, de ezeket az értesüléseket még nem erősítettették meg.

Ashton Kutcher és Mila első gyermeke, Wyatt Isabelle 2014 októberében született meg, a páros pedig tavaly össze is házasodott.

A legrissebb cuki kismamafotókat IDE kattintva nézheted meg.

Dobó Kata vallomása: “Jó ideje nem járt pasi körül az eszem”http://www.life.hu/csalad/20160922-dobo-kata-bevallotta-hogy-jo-ideje-nem-jart-pasi-korul-az-esze.htmlDobó Kata elsősorban az anyaságra koncentrál, kislánya születése óta sok minden megváltozott az életében. Minden a gyermeke körül forog, így az öltözködése is ehhez idomul: elsősorban kényelmes ruhákat hord, hiszen mostanában senkit nem akar elcsábítani. CsaládFotó: Polyák Attila - OrigoVáratlan fordulat: kisbabát vár Brad Pitt állítólagos új barátnőjehttp://www.life.hu/csalad/20160922-gyermeket-var-marion-cotillard-megszolalt-brad-pittek-valasa-kapcsan.htmlA színésznő bejelentette, hogy második gyermekét várja, és megszólalt annak kapcsán is, hogy ő lenne az oka Brad Pitt és Angelina Jolie válásának. Család--Erős Antónia küzd a reggelekkel- nagy változások álltak be a híradós életébenhttp://www.life.hu/csalad/20160922-eros-antonianak-rengeteg-problemaval-kellett-megkuzdenie-az-ikrei-iskolaba-kerultek.htmlIdén nagy változás következett be Erős Antónia, de legfőként a gyermekei életében. Az ikrek iskolások lettek, ami miatt rengeteg nem várt problémával kellett megküzdenie a híradósnak. CsaládFotó: Szabó Gábor - OrigoSom-Balogh Edina: "A baba úgy döntött, nem akar a világra jönni"http://www.life.hu/csalad/20160922-som-balogh-edina-elvetelt-szerinte-a-baba-dontott-ugy-hogy-nem-akar-megszuletni.htmlMindig is az volt a vágya Som-Balogh Edinának, hogy nagy családja legyen. Tavaly teherbe is esett a híresség, ám a magzat nem maradt meg. Edina még most sem tette túl magát ezen a tragédián, pedig ismét várandós. Család--Gólyahír: Kisbabát vár Nótár Mary!http://www.life.hu/csalad/20160922-golyahir-kisbabat-var-notar-mary-enekesno.htmlA magyar énekesnő májusra várja első gyermekét. CsaládFotó: Hámori Zsófia/Life.huSarka Kata: "Csalódott vagyok, hogy nem sikerült összetartanom a családomat"http://www.life.hu/csalad/20160921-sarka-kata-es-hajdu-peter-csalodott-vagyok-hogy-sikerult-osszetartanom-a-csaladomat.htmlKedden este, az ATV-n bemutatkozó Henrik angyalai című műsorban Sarka Kata vendégeskedett Havasnál. És meglepő őszinteséggel vallott házassága kudarcáról. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.