Jessica Biel bemutatja az új hollywoodi frizuradivatot

Forrás: Instagram/jessicabiel -
frizura Justin Timberlake Jessica Biel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyönyörű színésznő a képmegosztó oldalán mutatta meg vadiúj haját. Menő!

Rihanna, Chrissy Teigen és most Jessica Biel: Hollywoodban az utóbbi napokban három híresség is ugyanarra esküszik, ha frizuráról van szó. A sztárok új kedvence most a csokoládébarna haj, lehetőleg frufruval, lófarokban. Van ennél egyszerűbb divat?

Forrás: Instagram/jessicabiel

Jessica a fodrásznál szelfizett, itt mutatta meg a legfrissebb hajfestésének ereményét. Sehol egy kis melír vagy színátmenet, csak természetes, csokibarna tincsek. A frufru pedig amúgy is fiatalít: nekünk nagyon bejön ez a stílus!

Forrás: Instagram/jessicabiel
Divatbemutatózz, alkoss, inspirálódj! 5+1 kihagyhatatlan program a Design Hétrőlhttp://www.life.hu/trend/20160922-kihagyhatatlan-programok-az-idei-design-hetrol.htmlA Design Hét Budapest szeptember 23-tól október 2-ig rengeteg programmal várja a művészetek, a design, a divat és az alkotás szerelmeseit. Íme, 5+1 program, amit mi biztosan nem hagyunk ki! Trend--Halott macskából készült táska a legújabb divatborzalomhttp://www.life.hu/trend/20160923-halott-macskabol-keszult-taskat-arulnak-a-neten.htmlBár nők milliói viselnek bundát, bőrcipőket vagy táskákat, a macskából készült táska teljesen más. Ez tényleg sokkoló! Trend--Elképesztő luxusban élnek a milliárdos csemeték – less be nem mindennapi világukbahttp://www.life.hu/trend/20160921-megdobbento-luxusban-elnek-a-szingapuri-csemetek.htmlHalandó ember számára elképzelhetetlen luxusban élnek a milliárdos csemeték... TrendOrigoCsak öt perced van a sminkelésre? Segítünk!http://www.life.hu/trend/20160921-gyors-smink-ha-sietned-kell-varady-polettol.htmlMegcsúsztál reggel, és már el kellene indulnod? A sminknek viszont még neki sem álltál? Így pörgesd fel a reggeli sminkelést! TrendOrigoElképesztő! Nőnek képzeli magát Jacko fia – Fotókhttp://www.life.hu/trend/20160921-lanynak-nez-ki-jacko-fia-lanya-paris-pedig-kiborult-a-negativ-kommentektol.htmlMichael Jackson tini korú fia korábban már feltűnt hosszú hajjal, most viszont a nevét is megváltoztatta. TrendOrigoDöbbenetes változás: így néz ki most az egykor szende színésznő, Kristen Stewarthttp://www.life.hu/trend/20160923-kristen-stewart-szineszno-az-alkonyat-sztarja-nagyon-megvaltozott.htmlAz Alkonyat-filmekben barna, bájos, kissé jelentéktelen lányként ismerte meg a világ Kristen Stewart színésznőt, akire most már rá sem lehet ismerni. TrendAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.