Molnár Anikó nem volt boldog, mikor megtudta, kisbabát vár

terhesség kisbaba vallomás Molnár Anikó abortusz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A ValóVilág egykori játékosa hét év után beszélt arról, miért is döntött az abortusz mellett, és miért nem vállalna még ma sem gyermeket.

Molnár Anikó Csisztu Zsuzsa 24 című műsorában vallott arról, hogy tinikorában sem álmodozott arról, hogy egyszer majd családja, gyerekei lesznek. Párkapcsolataiban is mindig csalódnia kellett, hiába tervezett a férfiakkal hosszú távra. 2009-ben robbant a hír, miszerint Anikó babát vár, de aztán elvetette a magzatot – írja a Bors.

Forrás: Facebook/Molnár Anikó

"Azért vetettem el, mert a várandósság időpontjában még nem volt annyira stabil az akkori kapcsolatom. Utólag ez be is igazolódott. Meg egyébként sem éreztem magamban azokat az ösztönöket, amelyek nélkül valószínűleg csak teherként éltem volna meg az anyaságot. Talán emiatt is van az, hogy nem viselt meg lelkileg a terhességmegszakítás" – mondta Anikó.

Ráadásul anyagi helyzete sem volt fényes akkoriban, folyton pénzügyi gondokkal küzdött, édesanyjával hatamas hiteleket vettek fel a házukra. Az egykori Nagy Ő azt is elmondta, hogy mostanra sok minden a helyére került az életében, de még mindig keresi az útját. Mostani párkapcsolata is friss még ahhoz, hogy tervezni tudjon a férfival.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.