Istenes Bence közös programra indult a kisfiával: tökéletes apuka!

kisfiú Istenes Bence család műsorvezetés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fiatal műsorvezető nagyon élvezi az apaszerepet. Ezt örömmel meg is mutatja a közösségi oldalán is, ahol már több poszt is van a kis Nátánról. 

Istenes Bence és Csobot Adél egyre többször osztanak meg fotót a kisfiukról, aki bearanyozza a mindennapjukat és nagy változást hozott az életükbe, de jól látható, hogy a legnagyobb örömöt is. A boldog édesapa pár órával ezelőtt egy újabb bejegyzéssel lepte meg a rajongókat, melyen a kis sztárcsemete is szerepel. "Viszem babaúszásra a kisfiam" - írta a kép mellé Bence, aki le sem tagadhatná, mennyire rajong a babáért.

viszem babauszasra a kisfiam #istenemdeimadom #myson #natan

Istenes Bence (@istenesbence) által közzétett fénykép,

Brad Pitt verte a gyermekeit? Durva vádak a sztár ellenhttp://www.life.hu/csalad/20160922-brad-pitt-valas-angelina-jolie-a-szinesz-a-hirek-szerint-bantalmazta-a-gyerekeit.htmlTöbb, a párhoz közeli forrás szerint a sztár nem egyszer megütötte a gyerekeket, főleg alkoholos befolyásoltság alatt. Család--Pirner Alma: "Bölcsődeellenesek vagyunk"http://www.life.hu/csalad/20160909-pirner-alma-az-edesanya-nem-hisz-a-bolcsodeben-alternativ-lehetosegek-erdeklik.htmlA rúdtánc nagyasszonya szerint párjával szerencsés helyzetben vannak, hiszen mindig van olyan személy, aki szívesen vigyáz a kis csöppségre. Család--Ryan Reynolds: "A feleségem sajnos most nagyon terhes" http://www.life.hu/csalad/20160907-ryan-reynolds-oszinten-vallott-felesege-terhessegerol-a-sztar-szerint-ilyen-az-apasag.htmlA színész egy interjúban beszélt a felesége terhességéről. Bár a szívtipró már alig várja a második babát, hiányolja párját egy-egy nagyobb rendezvényről. Család--Ez túl szép, hogy igaz legyen! Cindy Crawford családja egyszerűen tökéletes http://www.life.hu/csalad/20160902-cindy-crawford-meg-mindig-szexi-tokeletes-csaladja-koreben-mutatkozott-a-modell.htmlA modell, akinek az élete nem indult zökkenőmentesen, korábban is nyilatkozta, hogy igazi önmagát a családi békében találta meg. Család--Hát nem édes? Így szundikál Jamie Oliver újszülött kisfia http://www.life.hu/csalad/20160822-jamie-oliver-kisifa-egyszeruen-tunderi-igy-alszik-anyukajan-a-pottom-fiucska-foto.htmlA sztárszakács rettentő büszke a kisfiára, így újabb bejegyzéssel lepte meg a rajongókat. A kis csöppség egyszerűen ennivaló! CsaládOrigoKiakadt a cukiságmérő! Beyoncé családi fotójától te is elolvadsz http://www.life.hu/csalad/20160817-beyonce-egy-igazi-csaladanya-igy-imadja-gyermeket-a-dogos-vilagsztar-foto.htmlAz énekesnő újabb fotókon dokumentálta, mennyire cuki a kislánya. A csöppség nagyon sokat nőtt! Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.