Instagramra fel! Budapest, a sportok városa

BUG2016 Budapest sport Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Budapest kétségtelenül a sportok városa: megannyi lehetőséget kínál a sportok szerelmeseinek. Ha nem tudnád, mit sportolnál legszívesebben, inspirálódj az Instagramról, és légy kreatív!

@ballerinaprojecthun

Tünde Dóra projektje azt mutatja be, hogy Budapestnek tulajdonképpen minden szegletét meg lehet tölteni sporttal és művészettel. Dóra balerinákat fotóz a metróban, a tereken, a hidakon és mindenféle épületnél.

Forrás: Instagram/balerinaprojecthun

@icatchthelight

Földemesi Attila természetfotók mellett Budapest tematikájú képeket készít. Budapest hétköznapjait örökíti meg, aminek szerves részét képezi például a sok biciklis, a kosárlabdázók, a jégkorcsolyázók.

Forrás: Instagram/icatchthelight

@budapest_street_photography

Minden, ami az utca, minden, ami a tér, minden, ami a budapesti ember – erről szól Dombóvári Judit Instagram-oldala. Naná, hogy a biciklizők, a kutyasétáltatók és a gördeszkázók sem maradhattak ki a sorból.

Forrás: Instagram/budapest_street_photography

Így használd sportpályának az egész várost!

A nagyváros, így Budapest is rengeteg lehetőséget nyújt a szabadtéri sportolásra. Nem feltétlenül kell például drága kondibérletet venni, csak meg kell látni a lehetőségeket. Persze egy kis kreativitás néha nem árt! Olvasd el a Life.hu cikkét!

Október 1-jén valami új kezdődik!

A Budapest Urban Games sportpályává alakítja az egész várost október 1-jén, szombaton 10 és 20 óra között. Gyere ki, és játsszuk le, Budapest!
Programok:
Urban Climb Jam | Várkertbazár, Öntőház udvar és környéke
Grund Focibajnokság | Klauzál tér
Urban Bike-verseny | Citadella sétány
Snake Run Futóverseny | Madách tér – Klauzál tér
Longboardverseny | budai Vár, Hunyadi János utca
Pingpongverseny I Klauzál tér

Támogatott tartalom.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.