Lesz min osztozkodni – Íme, a luxusingatlanok, amelyeket Brangelináék az évek során felhalmoztak

Brad Pitt luxus válás ingatlan otthon család Angelina Jolie Brangelina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Emberek millióit lepte meg múlt héten a nagy hír, miszerint egy újabb tökéletesnek tűnő sztárházasság fuccsolt be. Brangelináék a jelek szerint igen csúnya válásnak néznek elébe – a következőkben azonban nem az állítólagos megcsalásról vagy gyerekverésről lesz szó. Szétnéztünk inkább a páros házai táján, és számba vettük azt a kiterjedt ingatlanportfóliót, amelyen valószínűleg osztozniuk kell majd. 

Los Angeles

A család legfőbb bázisa mindig is Kaliforniában, azon belül is Los Felizben volt, ahol egy amerikai Craftsman stílusú otthonban éltek. A házat még Brad vásárolta 1994-ben. Aztán, ahogy szépen lassan bővült a család, a fél tucat gyerek mellé nagyobb terekre lett szükségük, ezért hát – a szóbeszéd szerint – a környéken több további ingatlant is megvásároltak.

Forrás: Northfoto

Chateau Miraval

Ingatlanjaik közül a legfontosabb számukra valószínűleg az a hatalmas francia birtok, ahol 2014 augusztusában kimondták egymásnak a boldogító igent. A dél-franciaországi birtokot 60 millió dollárért vásárolták még 2012-ben, és miután az ingatlan átesett egy nagyobb átalakításon, Pitt, Jolie és hat lurkójuk be is költözött.

Forrás: Northfoto

A fejedelmi otthonnak 35 hálószobája van, és tartozik hozzá egy 1000 hektáros szőlőültetvény is. Idén nyár elején egyébként olyan pletykák keltek szárnyra, hogy Jolie meg akart szabadulni a Miravaltól, Brad azonban nem volt hajlandó eladni. Vajon ez a nézeteltérés is előrevetítette a szakításukat?

Forrás: Northfoto

New Orleans

A pár a múlt évben megpróbált túladni azon a New Orleans-i francia negyedben található rezidenciájukon, amelyet még 2006-ban vásároltak 3,5 millió dollárért. 2015 elején hirdették meg a piacon, aztán decemberben csökkentették az irányárát, de még így sem kellett senkinek. Az ingatlan jelenleg már nincs a piacon, ám ez nem azt jelenti, hogy sikerült túladniuk rajta, hanem hogy szüneteltetik a hirdetést.

Forrás: Northfoto

Spanyolország

A sztárpár annyira beleszeretett a napfényes Mallorcába, hogy állítólag idén júniusban a spanyol szigeten is vásároltak egy pazar villát 3,8 millió dollárért. Bár a pár nem erősítette meg a vásárlás tényét, a Diario de Mallorca nevű helyi újság beszámolt róla, a házat eladó ingatlanügynök pedig sejtelmesen ezt nyilatkozta: „Ez az ingatlan egy egyedülálló férfinak való, nem egy családnak.” Nyolc hálószoba mondjuk egy kicsit soknak tűnik, ha legénylakásról van szó, de ki tudja, milyen tervei vannak vele új tulajdonosának.

Forrás: Dreamstime
Luxus a felhők felett - Kukkants be a világ egyik legmagasabb felhőkarcolójábahttp://www.life.hu/otthon/20160923-a-nyugati-vilag-legmagasabb-felhokarcoloja-manhattenban.htmlA felhők közelében, 345 méteres magasságban egészen más az élet - ezeken a szinteken már a csapból is pénz folyik. Manhattanben, a 432 Park Avenue cím alatt található a nyugati világ legmagasabb lakóépülete, amelybe a következőkben te is bepillantást nyerhetsz. OtthonOrigoA nem szívesen látott vendég - Élősködő a lakásbanhttp://www.life.hu/otthon/20160922-agyi-poloska-bolha-ezustos-pikkelyke-csotany-babzsizsik-eloskodok-a-lakasban.htmlBiztos lehetsz benne, hogy otthonod falai között sosem vagy egyedül. Azt már tudod, hogy minden este 1,5 millió poratka társaságában hajtod álomra a fejed, de ha az igazán "szerencsések" közé tartozol, akkor milliónyi parányi lakótársaid mellé néha-néha egyéb hívatlan vendégek is beállíthatnak. Íme, az otthonokat leggyakrabban felkereső nem szívesen látott betolakodók. Otthon--Így öltöztesd őszi pompába otthonod – Inspiráció és dizájnötletekhttp://www.life.hu/otthon/20160921-oszi-trend-a-lakberendezesben-dekoracios-es-butor-bazar.htmlItt van az ősz, itt van újra – vele együtt pedig itt vannak a szezon legújabb dizájnos lakáskiegészítői. A legnagyobb lakberendezési és bútoráruházak őszi kínálataiban kutakodtunk, hogy megmutassuk, mik azok az alapdarabok, amelyeket – ha egy kis újításon töröd a fejed – mindenképpen érdemes beszerezned. Otthon--Az Escala a valóságban - Költözz be Christian Grey luxusotthonába!http://www.life.hu/otthon/20160920-escala-felhokarcolo-seattleben-a-szurke-otven-arnyalata.htmlNem kell már sokat várni, 2017 februárjában, egészen pontosan Valentin-napon folytatódik Christian Grey és Anastasia Steel szenvedélytől fűtött kalandja, addig pedig A szürke árnyalata második részének előzetesei borzolják a rajongók kedélyeit. A világ tehát újra szürkelázban ég, épp jókor került hát a piacra Christian Grey filmbéli penthouse-ának eredetije. Otthon--A világ 10 legrondább épületehttp://www.life.hu/otthon/20160919-a-vilag-legrondabb-epuletei.htmlMinden tervező tudja, hogy vannak bizonyos ötletek, amelyek bár a papíron vagy az ember képzeletében nagyszerűen mutatnak, a valóságban azonban borzalmasan néznének ki. Nos, az alábbi épületek tervezői mégis mertek kockáztatni, vakmerő elhivatottságuknak köszönhetően pedig megépültek a világ legrondább épületei. Íme! OtthonOrigoEmlékezetes filmek még emlékezetesebb otthonai, 2. részhttp://www.life.hu/otthon/20160912-a-legszebb-filmes-hazak-masodik-resz.htmlFilmes otthonokból sosem elég, legalábbis mi imádjuk mozizás közben – a szereplők játékán kívül – a helyszíneket, a díszletet is vizslatni. Éppen ezért jöjjön hát korábbi cikkünk folytatása! OtthonOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.