Egy szál törülközőben fotózták az álomszép Bella Hadidot

Forrás: Instagram/mariotestino -
modell Mario Testino Bella Hadid
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világhírű fotós, Mario Testino újabb világsztárt kapott lencsevégre egy szál törülközőben. 

Mario Testinóban még Katalin és Vilmos is megbízik: ő készített ugyanis a hercegi pár egyik legédesebb közös képét. De a sztárok is imádnak a fotóssal dolgozni: Testino a Towel Series sorozatában a legismertebb modelleket, színésznőket, énekeseket kapta már lencsevégre egy szál törülközőben.

Forrás: Instagram/mariotestino

Most pedig Bella Hadid is levetkőzhetett a fotós kamerája előtt. A lányt a GQ Magazin nemrég az év modelljének választotta. Bella többek között ott volt a divatheteken is, és számtalan reklámkampányban szerepet kapott. Nővére, Gigi Hadid pedig ma az egyik legkeresettebb szupermodell - ez ám a genetika!

Hollywoodi szépség Margot Robbie-módra: erre esküszik a filmcsillaghttp://www.life.hu/trend/20160928-margot-robbie-szineszno-szepsegtitka.htmlHollywood jelenleg egyik legszebb színésznője mindig igazi csillagként tündököl a vörös szőnyegen - most azt is elárulta, mi a titka. Trend--Adriana Lima és Irina Shayk akár ikrek is lehetnénekhttp://www.life.hu/trend/20160925-nagyon-hasonlit-egymasra-irina-shayk-modell-es-adriana-lima-modell.htmlMindketten gyönyörűek, tökéletes az alakjuk, és a meglepő az, hogy hasonló ruhában hihetetlenül egyformák. TrendOrigoJessica Biel bemutatja az új hollywoodi frizuradivatothttp://www.life.hu/trend/20160923-jessica-biel-uj-frizuraja-most-nagyon-nepszeru-hollywoodban.htmlA gyönyörű színésznő a képmegosztó oldalán mutatta meg vadiúj haját. Menő! TrendOrigoSmink nélkül, törülközőben is ragyog Mihalik Enikőhttp://www.life.hu/trend/20160925-mihalik-eniko-smink-nelkul-nagyon-szep-kezelesen-jart-a-modell.htmlAz egyik legsikeresebb magyar modell természetesen vakolat nélkül is gyönyörű. Mutatjuk is! TrendOrigoHalott macskából készült táska a legújabb divatborzalomhttp://www.life.hu/trend/20160923-halott-macskabol-keszult-taskat-arulnak-a-neten.htmlBár nők milliói viselnek bundát, bőrcipőket vagy táskákat, a macskából készült táska teljesen más. Ez tényleg sokkoló! Trend--Ragyogóan fest Emily Blunt 3 hónappal a szülés utánhttp://www.life.hu/trend/20160921-ragyogoan-fest-emily-blunt-szineszno-uj-filmjeben-viszont-alig-lehet-raismerni.htmlA színésznő új filmje, a The Girl On The Train premierjén mutatta meg, hogy igazi átváltozóművész. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.